onsdag 2. februar 2011

Bildene "lyver"
Har flyttet litt rundt på gjenstander og stash her i heimen igjen :p Frigjort et lite pusterom med rotet skjøvet bort på hver sin side. Det skjer titt og ofte i anledning fotografering. Slik dalling og sysling er det vel stort sett bare dere andre interiør-
damer som forstår dere på ;) Til vanlig kan det bokstavelig talt flyte rundt her i huset. Vi er vant til at det kan være rotete, men det vises ikke på bildene mine, hehe :p Med andre ord... bildene "lyver".

Hverdagen er ikke alltid ryddige og blankpolerte flater så langt øyet kan se, hybelkaninfrie krinkler og kroker, tomme skittentøyskurver eller en kjøkkenbenk som er fri for rot. Det er en deilig følelse å ha det ryddig og rent rundt seg etter helgevasken og jeg liker å ha ting i ordnede forhold. Men samtidig er det godt å kunne ha et avslappet forhold til de huslige sysler her hjemme. Burde vel lagt ut et bilde for å vise at det her også finnes rot og at jeg ikke lurer dere nå, men det får vente til en annen anledning. Trangen til det har ikke meldt seg enda, hehe. Uansett sier jeg det igjen, bildene her på bloggen "lyver" og er ingen som helst form for et speilbilde av hverdagen min ;)
Bjørka er fin inne som ute. Denne telysholderen laget av uthulet bjørkestamme går stadig igjen i interiør trenden for tiden. Denne er en av de billige utgavene fra Kremmerhuset. Lyslyktene i glass fra Tine K er min store favoritt akkurat nå. Elsker lyset og stemningen de gir. Mine er fra Cornelias Hus og Chez Nous.
Minner om S-familiens auksjon og Bloggdugnad vår kjære Fru Fly er initiativtaker bak. Bli med å spre budskapet. Sammen kan vi gjøre en forskjell. Her kommer du til hovedinnlegget mitt.

Fin kveld til deg som titter innom!!

Klem
Marie


12 kommentarer:

 1. Hihi er det ikke alltid strøkent hos deg da??? Trodde det jeg;) Her tar jeg det med knakende ro... men blir dessverre mindre innebilder da. I helgen drar vi til Fåvang, så da slipper jeg unna helgavasken HURRA!
  Satte inn penger til deg idag. Mulig vi vil ha mer:-) Noe å anbefale?? Håper du trives i jobben! Ha en fin kveld videre og legge deg før midnatt i dag da hihi. Vært på volleyball jeg, og nå koser jeg meg med et glass rødvin. Koser meg litt vel mye for tiden, men det er vel bare sundt? Eller?

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Skjønner ikke hva du snakker om! Hos oss er det gullende rent og pent hele tiden!

  Haha..I wish:)

  Nydelige lykter!

  Ha en herlig kveld!

  Klem A

  SvarSlett
 3. Det er vel noe vi alle kjenner oss igjen i,bloggifiserte hjørner som skal fotograferes,hi,hi!!
  Skal det blogges nå igjen,sier mannen min,når jeg begynner å rydde! :o)
  Men en skal jo leve og!!
  Så får vi heller leve på en løgn da,hi,hi!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 4. Godt å høre at rot og støv er å finne i bloggernes hjem også!!:)Skjønner at det må styles litt for at bildene skal bli attraktive!Uansett,-du har en veldig fin blogg!!Skal stikke innom oftere!

  Hei så lenge!;)

  SvarSlett
 5. Hei.

  Fint at du nevner dette. Bare for å markere at vi interiørbloggere også er vanlige mennesker som har rot og støv i heimen. Akkurat som alle andre. Jeg, som deg, sprer rotet idet bildene skal tas. Takk for viktige og sanne ord.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. he,he... høres veeeldig kjent ut!!

  ønsker deg en fin dag

  klem beate

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder ♥ Slik liten samling av lysglass og lykter er så lekkert;)
  Glassene fra Tine K er kjempefine!

  Og du, nå ble jeg skikkelig skuffet, trodde huset ditt alltid så ut som en katalog jeg, hihi...

  Ha en fin Torsdag!

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Hehe, deilig innlegg;-)
  Jeg har tatt helgevasken i dag (nei, det er heller ikke rutine), så nå er det bare sofakos og avslappning. Veldig deilig når man får til å shine litt før helga setter inn:-)

  Kos deg med eller uten rot;-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 9. ÅÅ, det var godt å høre! nå ble jeg litt glad, for her flyter det ganske så ofte! og du har alltid så lekre bilder, så litt godt å høre at det ikke alltid ser sånn ut hos deg heller!;)
  men fine og inspirerende bilder var det uansett!

  klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 10. Herlig du er..
  Og jeg forstår at det ikke er alltid strøkent..hvem har vell det strøkent hele tiden..
  Jeg skal vere den første til å innrømme at jeg er en liten ryddesmurf..jeg ble jobb skada etter jeg jobbet som stuepike i et år..hehe..
  Men blitt mer avslappet nå, har ingen barn så får se hva som skjer da..
  hehe..

  Du er herlig og erlig..og det liker vi i blogglandia!

  kos deg med lyktene..me like!

  klemmer
  Eldrid

  SvarSlett
 11. Ha ha ha - er ikke bare interiørbloggere som har det sånn, men også vi håndarbeidsbloggere ;-) Jeg kan ta bilde av noe jeg har laget i plettfrie omgivelser, og takke min skaper for at vidvinkellinsa ikke viser det som er bak ryggen min :-D

  Ha ei fin helg - klem Siv

  SvarSlett