søndag 30. januar 2011

Det viktigste i livet......er barna våre! Ingenting provoserer så mye som når barn opplever urett.
Og ikke noe annet engasjerer mer enn å kunne gjøre en forskjell for at barna våre ikke skal få oppleve urett. I dag leste jeg et veldig rørende og viktig blogginnlegg hos Fru Fly hvor hun skriver om akkurat dette. Jeg synes det er så flott å se dette engasjementet rundt en så utrolig viktig og samfunnsrelatert
sak og jeg får en intens påminnelse om hvor nært mitt hjerte slike saker står.
Ingen får gjøre barna våre vondt!! Jeg vil være med å gi min støtte. Les videre
om du også vil :)

foto: Fru Fly

Sosiale medier har sosial samvittighet!

Hvis du vil være med på å bevise den påstanden, har du sjansen nå! Jeg tror bloggere kan mer enn interiør, fortelle morsomme hverdagshistorier og ta fine bilder. Bloggere følger med på samfunnet vi lever i, bryr seg, skaper debatt og engasjerer seg. Bloggere kan påvirke media, sette dagsorden og skape endringer!

Fru Fly ønsker at så mange som mulig blir med. Vi skal engasjere oss for de viktigste personene i livet, barna! Fru Fly har fått kontakt med en fantastisk familie, de 5 S’ene som har satt igang et stort prosjekt – som gjennom oss kan bli enda større. De arrangerer en auksjon på facebook 9. – 13. februar. Alle pengene som de får inn går uavkortet til Stine Sofies Stiftelsen, som ble etablert etter den forferdelige hendelsen i Baneheia 19. mai 2000 der Lena 10 år og Stine Sofie 8 år ble voldtatt og drept.

Her kommer du og jeg inn; bidra til auksjonen med selvlaget eller kjøpte gjenstander! Sammen kan vi gjøre dette til noe stort.


Med bloggdugnad kan vi:

1. Bli opplyst (se Stiftelsens hjemmeside)

2. Bli engasjert (se kampanjen For barnas beste)

3. Doner gjenstander til den store auksjonen på Facebook

Kontak initiativtakerene, de 5 S’ene på sssss.lilledesign@gmail.com

hvis du har lyst til å donere gjenstander (selvlaget eller kjøpt) til auksjonen.

4. Spre budskapet til media, venner, kjente og medbloggere!Jeg vil gjerne gi noe til auksjonen, og jeg vil det skal bli en personlig bestemorpute jeg tenker å sy etter at den er auksjonert bort. Dette fordi den som eventuelt byr på puten, selv skal få velge bildet som skal brukes. Du er velkommen til å gi bud her.

Vi har alle et ansvar, alle barn fortjener et trygt hjem, trygge voksne og en trygg oppvekst!
Blir du engasjert? Det håper jeg! Bli med og spre budskapet du også.


God søndagsklem
Marie


3 kommentarer:

 1. Så flott , dette må vi spre videre. Takk for at du også skrev om dette. barna våre er jo den dyrbareste skatten vi har. Og som verden har.

  ha en fin fin mandag

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at du deltar, søte deg! Det er så viktig at budskapet spres- og den puten din er helt nydelig!<3 God klem H

  SvarSlett
 3. Så det var her den fine puta kom fra, ja:) La merke til ser du;)

  SvarSlett