onsdag 23. februar 2011

Din egen stil


 


Det er deilig å se lyset komme tilbake nå om dagene og den følelsen blir bare bedre og bedre for hvert år som går. En evig runddans mellom årstidene jeg beundrer stort. Bittesmå "vårtegn" har vist seg allerede, som bar asfalt og en stadig mer varmere sol. Vi har hatt et strålende solvær her i Trøndelagen de siste dagene og vi har virkelig fått kjenne på påskestemningen allerede :) Det nytes!!
Her en dag fant jeg frem igjen en bok som har vært i den nokså beskjedne boksamlingen min i flere år nå. Den ble kjøpt gjennom en bokklubb jeg ikke husker navnet på nå og jeg hadde i grunnen glemt at jeg hadde den, eller rettere sagt hvor fin den var. Ikke hadde jeg trodd jeg skulle finne så mye "ny" inspirasjon av å bla i en av mine gamle bøker igjen :) Atlanta Bartlett skaper magi med boken "Din egen stil".
Da jeg fotograferte litt fra boken for å vise her på bloggen, blei jeg litt revet med. Fotografering av en bok kan altså føre til at man knipser utallige bilder av andre ting i samme slengen. Som for eksempel noen nydelige oransje roser i sin beste blomstring og et par nye solbriller fra Indiska. De er for øvrig veldig gode og fine til bare å koste rett over femtilappen.


Nå skal resten av kvelden brukes til avslapping og en liten bloggrunde. Men først vil jeg igjen få takke for alle herlige, fine og gode ord dere der ute legger igjen her på bloggen min. Veldig koslig med nye følgere også. Jeg prøver å besøke så mange som mulig også, men dessverre er det ikke alltid tiden strekker til.


Ønsker alle en herlig kveld!!

Klem
Marie5 kommentarer:

 1. nydelig bilder som alltid.
  og kule briller!

  SvarSlett
 2. Enkelte bøker blir ikke for 'gamle' - jeg har bøker jeg tar fram gang på gang, og som jeg stadig finner inspirasjon i :-D

  Vi har herlige dager nå ja, glad jeg har vinterferie jeg :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Den boka så fin ut!!
  Lekre bilder, Marie!
  Klem♥

  SvarSlett
 4. nydelige bilder, som alltid. Jeg øver og øver, og håper på å få det til etterhvert;)

  Det er så gøy å finne sånne gamle skatter.. herlig. Og "ny" inspirasjon, sier man jo ikke neitakk til.

  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 5. Dear Marie,
  what a wonderful book from Atlanta Bartlett!
  I have two books here from her!
  Your photos are so great as always!
  I post from your challenge next week :-)!!!!
  Big Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett