lørdag 25. desember 2010

Min julaften

Da var julaften plutselig over for denne gang også. Pakkene er pakket opp, pinnekjøttet fordøyd, kaker spist og julebrus drukket, kirken besøkt og barna er glade. Vi koset oss masse med feiring i eget hjem i går. Jeg har vært litt skeptisk til om jeg ville få den samme gode julaftenfølelsen som jeg har hatt alle andre julaftener hos mine foreldre. Og det fikk jeg heldigvis. Lang og god julefrokost, forventningsfulle barn, nydelig juletre,  lukten av pinnekjøtt og den årlige 
julesermonien i Nidarosdomen bidrog godt til det :)
Nå nytes en veldig rolig 1.juledag, før det bærs i familieselskap til svigerfarmor. En herlig romjulsfølelse hviler over meg og den skal jeg holde på helt til det braker løs på Nyttårsaften.Juletreet har til nå faktisk fått stått i fred på foten sin fra nysgjerrige lillebror. Mamma har hengt det knuselige utenfor rekkevidde, men det er kjempe gøy å plukke ned filthjertene og kremmerhusene som henger på de nederste greinene ;) Da treet ble pyntet sent på lillejulaften, fant vi ut av juletrelysene var ødelagte...hmf. Men 80 utendørslys reddet juletreet i nøden, hehe. Og gøy er det at grana vi hugget selv forrige helg, plantet samboeren da han hadde sommerjobb som treplanter for 12 år siden :)Håper dere har hatt en fantastisk julaften alle mann og ønsker dere videre en herlig romjul med masse julefryd og julefred :)

8 kommentarer:

 1. God jule, vennen og tusen takk for den nydelige engelen!!!! Den henger på treet og glitrer:-) Trengte noe mer pynt til treet, så det var midt i blinken!! Får sende deg en liten nyttårshilsen jeg da:-)
  Håper du fikk masse fint, det gjorde jeg. Men aller mest fikk Aksel. Nå gleder jeg meg til å få i orden rommet hans.
  I morgen drar vi til Stranda og møte gamle kjente, så er det slektstrekk 4. dag på Norfjordeid, 5. eller 6. dag drar vi til søster sin hytte på Fåvang.
  Nydelige bilder, vennen! Her har jeg bare tatt bilder som går inn i LYKKElig på Skodje bloggen min. Har du tilgang? Hvis ikke kan jeg sende deg invitasjon.

  Ha en fin kveld!!

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder du har tatt og spesielt fargene på juletreet falt meg i smak. Lekkert søte du :)

  SvarSlett
 3. Skjønn stemning i bilder og tekst! Ha ei flott romjul!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. Godt å høre at det ble en vellykket julekveld i eget hus for første gang. Det var samme scenario her og det gikk så fint at det definitivt frister til gjentagelse.
  Vakre og stemningsfulle julebilder.
  God klem fra meg

  SvarSlett
 5. Utrulig flotte bilder du tar!!! Elsker de fra soverommet!! Ser proft ut!!!
  Ønsker deg en fortsatt fin jul
  juleklem fra Tove

  SvarSlett
 6. Så stemningsfulle bilder!
  Ja nå er det over,julen går så fort,spesielt i år,en helg bare!Men en deilig romjul har vi å se fram til.
  Kose deg!
  Goe klem fra SOl

  SvarSlett
 7. Glederlig jul :)

  Ja, man venter så lenge på julaften, og på 1-2-3 er den over.
  Kjempefine bilder :)

  SvarSlett
 8. Er i julemodus for tiden, hehe :) Du tar så flotte bilder! Er ordentlig stemning i bildene dine, drømmer meg helt bort :)

  Ønsker deg en fin dag! Her skinner solen.

  Klem Lene :)

  SvarSlett