torsdag 9. desember 2010

What to dress...

...julebordkjolevalgets kval
Julebordsesongen er over for min del i år og veldig koslig var det som det
alltid pleier å være med slike festligheter. Å finne ut hva man skal ha på seg derimot kan være en litt mer vrien seanse. Jeg er i hvertfall en av de som ofte
må igjennom en del om og men før jeg greier å bestemme meg for julebord antrekket :p Og slik er jeg vel stort sett bestandig når jeg skal pynte meg. Men så synes jeg også at akkurat dette er litt av stasen og moroa med å dra på fest. 
Er det ikke slik det er lov og være litt innimellom når man er dame da?
Som en fotoentusiast jeg er, måtte jeg jo selfølgelig ta frem fotoapparatet i denne sammenhengen også, hihi. Har blitt så utrolig inspirert av de skjønneste søte fotografier den siste tiden og da spesielt av alle herligheter som kommer fra Weit. Så jeg måtte jo bare bare prøve å trylle frem noen jålete bilder ;p
Det er alltid gøy å style og fixe litt for fotografering og spesielt når modellene er så fotogene som sine yndlings kjoler. Favoritten med den nydelige rosetten er fra årets H&M`s julekolleksjon og rett og slett drømmekjolen. Den skal nok få være med på noen fotoshoots fremover og jeg har allerede sett for meg hvem
som skal få posere foran kameraet mitt, kledd i denne skjønne kreasjonen. Får bare håpe hun vil ;) Synes forøvrig H&M har hatt en av sine beste kjolekolleksjoner denne høsten, utrolig mye vakkert altså.

Feminin og romantisk bluse til et snertent pencilskirt er alltid en favoritt hos meg. Disse to *under*, i grålilla og dus lyserosa med rosetter er også fra H&M. Go H&M! hehe...Som dere ser så er det ikke vanskelig å innrømme at jeg er svak for lyse duse farver ;)


Har du vært på julebord enda? Hvis ikke ha en forrykende fest og kos deg masse ;)

14 kommentarer:

 1. Hi Marie, wow so many beautiful dresses!
  I love the soft tones!!!!
  Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 2. Å hjelpes for noen DRØMMENDE bilder..
  Ble sittende lenge å studere og beundre alle detaljene på hvert eneste bilde..
  Utrolig LEKRE bilder..

  ..Jeg har for første gang i mitt 25 år lange liv kjøpt "den lille sorte" og gleder meg stort til å ha den på meg. Stroppefri og "ganske" kort.
  Pleier alltid å ha rosa/hvite ol. "prinsessekjoler" så iår kommer jeg til å overraske både på julebord og i famileselskaper ;)

  SvarSlett
 3. N*Y*D*E*L*I*G*E kjoler!!!!!
  og L*E*K*R*E bilder!!!!
  Du kan det der! Og har god smak i både klær og interiør! Jeg ELSKER pudderfarger! Og duse pasteller, selvsagt!;)
  Takk for herlig inspirasjon, Marie!!

  Klemmer til deg
  Duse Pasteller

  Ps: ikke vært på¨julebord, og skal ikke heller. Stikker til Syden jeg;)

  SvarSlett
 4. Herlighet så flott bilder du tar!! IMPONERT!

  Kitty :)

  SvarSlett
 5. F a n t a s t i s k nydelig!!!!
  jeg nyter!
  klem kristina

  SvarSlett
 6. ah!!! for noen fantastisk flotte bilder!!!

  klem beate

  SvarSlett
 7. Nydelige kjoler!!! OG bilder!! Heldig du som har så flotte kjoler å smykke deg med da! Jeg har vært helt hekta på(gammel)rosa/pudderrosa det siste året, og kjøper omtrent ikke annet...Så ble nesten overrasket over at jeg endte opp med en sort kjole, som jeg forøvrig har brukt på to julebord nå. Og er veldig fornøyd med... Lykke til med valget!
  Klem

  SvarSlett
 8. Så flotte kjoler og ikke minst bilder av de!! Du blir nok flott på julebordet!
  Jeg endte opp med den lille sorte iår... nesten overrasket over meg selv, da jeg har vært rimelig hektet på (gammel)rosa/pudder farger i hele år.....
  Adventsklem fra Heidi.

  SvarSlett
 9. Fantastisk flotte kjoler og ikke minst bilder!! Er så lei meg for at jeg ikke kler de fargetonene, de er jo så vakre. Kjenner jeg savner litt å dolle meg, er liksom prioritert bort for tiden. Ble dessuten ikke julebord på meg i år... Skal fortelle deg når jeg møter deg på chatten en dag;)
  Hvordan går det med jobbsøkingen?
  Har sydd litt i kveld, mye halvferdige julegaver og bestillinger.. håper å få noen timer i helgen. Må på shopping med mamsen også. Og bake.

  Håper dagen din har vært fin!

  God klem fra meg

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder, Marie :-) Jeg har vært på julebord, og endte i en lille sorte ;-) Selv om den var svart, var den allikevel feminin med 'tyll'blomster på :-D Jeg følte meg i alle fall fin, og festen var vellykka :-D

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 11. Wow!!!! For noen bilder!!! Du imponerer og innspirerer=)!

  Ikke noe julebord på meg i år, så jeg får heller prøve å pynte meg litt ekstra til julaften;)!

  Kos deg vider!
  Klemmer!

  SvarSlett
 12. Så fine bilder! Du er flink altså:-) Søte kjoler også. Ønsker deg en fin adventstid!
  Hilsen Jeanette.-)

  SvarSlett
 13. Ojoj, så flotte kjoler og topper og LEKRE bilder ♥ Dette kan du virkelig altså...:))
  Enig med deg i at denne sesongen er pyntesesong og at det som er sjarmen med julebord er hva man skal ha på seg, viktig og bruke lang tid og finne noe man trives veldig godt i , da blir som regel kvelden mye artigere og:))

  Jeg elsker og slike duse, romantisk stoff of farger, men mest på sommeren, nå er jeg jo såååå bleik.

  Er sikker på at du kommer til og se smashing ut i hva enn du velger, and have FUN!

  Klem Line

  SvarSlett
 14. Kjære Marie! Tusen takk for alle nydlegheiter du strør inne i draumeverda mi! :) Bilda dine er så lekre og levande! Skjønne ting du viser fram! Eg kjøpte ein kjole i fjor, som eg enno ikkje har brukt. Elska berre sånn volangkanten nederst, og så måtte eg ta bilder... ;)

  Nyt kvelden!
  God klem!
  E :)

  SvarSlett