lørdag 10. september 2011

... Pocahontas i kornåkeren...endelig fikk jeg den lenge etterlengtede muligheten til en fotoshoot i en modnet kornåker. Fjorårets forsøk endte med disse tilsynelatende fine bildene av min søster, da vi akkurat kom for sent før bonden hadde høstet kornet.

Helt siden jeg var lita jente har jeg elsket synet av de gyldne åkrene på sensommeren og bildene har jeg hatt i hodet siden da. Om de ble akkurat slik jeg forestilte meg er ikke sikkert, men med denne skjønneste Pocahontasen som modell ble ikke kornåkeren mindre vakker i hvertfall! Nydelige Isabell var så søt og snill og stille opp som modell her en augustdag. Tusen takk til deg og den fine mammaen din som var til god hjelp til å holde reflektoren!! 
Været var også helt perfekt denne dagen for en slik fotoshoot, lett skyet og litt solglimt innimellom. Fotolyset var bare magisk og uten tvil det beste jeg har oplevd til nå. Så nå skal jeg bare få tillatelse fra bonden til å gjenta dette til neste år, da jeg har en plan om å få til flere kornåkerbilder. Kanskje av noen smårollinger også :)
Bildene har jeg ikke redigert så mye, som sagt var fotolyset bare magisk. Noen har jeg lysnet litt. Utover det har jeg lagt på litt "softfocus" og "sharpening" effekt via actions (for Photoshop) jeg har lastet gratis ned fra nettet. De nydelige glassøredobbene i lys fersken farve på bildene over har min fine kollega May laget :)


Her bærer det snart avgårde til mine foreldre hvor vi skal feire pappa som 60-åring. Hjelp som tida flyr, nesten litt vemodig å tenke på. Jeg og søss skal gjenta suksessen med hjemmelaget tapas som vi hadde på lillebrors navnedag i januar. Gleder meg til en koselig samling med familien!


Håper du også nyter helgen!!

Klem Marie

10 kommentarer:

 1. Wow så vakkert :)
  Tok noen slike bilder selv i fjor,var litt sent ute så åkeren var ikke så pen lengre,hehe-

  Men disse var lekre!

  SvarSlett
 2. Nydelig bilder..jeg er og svak for kornåkre..
  Jeg hadde en liten photoshoot sist uke..i full fart..kjørte rundt på landet her og så at den ene åkeren etter den andre var blitt høstet inn..men fant en til slutt da..
  Superfin blogg du har..
  Kommer tilbake hit!!
  En flott lørdag tll deg:)

  SvarSlett
 3. Kornåkeren er aldri feil! Nydelige bilder- av vakker modell!:)

  SvarSlett
 4. WOW!
  Fantastiske bilder og utrolig søt modell...
  Må være lykke å sitte igjen med slike fine minner :)
  Håper 60-åringen får en minnerik dag sammen med dere.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Så herlige bilder. Jeg har aldri tenkt over det, men en kornåker som bakgrunn gir både en knallfin bakgrunnsfarge og lys. Grattis med en vel gjennomført fotoshoot :)

  God søndag ♥

  SvarSlett
 6. kjempefin bildeserie ♥ Nydelig modell også!

  SvarSlett
 7. Helt fantastisk vennen... Nydelige bilder og vakker modell :) Koooooser meg når jeg ser på bilder du har tatt, naturtalent!!

  Klem

  SvarSlett
 8. Fantastiske bilder!!!! Hadde vi berre hatt ein kornåker i nærheten:(
  Vakker modell og.

  DU er superflink!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 9. Wow, how beautiful she is.......
  I´m thrilled.
  Hugs Tanja

  SvarSlett