mandag 26. september 2011

B.L.A.C.K details







Høst ute, høst inne og på kjøkkenet. Høsten er frisk og herlig! Nyter fortsatt fine høstdager og de nydelige høstfarvene som har kommet. Må skynde meg ut med kameraet før regnet tar de bort og snøen plutselig er her.
Helgen har vært fylt med trivsel og kos. Jeg har til og med fått svingt hammeren en hel del, og resultatet er en nesten fedig "eplekasse"-hylle til lillebrors rom som også skal få en omgang med beisekosten.



Lyng, naturmaterialer og sorte kontraster skaper høststemningen på kjøkkenet også. Den gamle keramikkrukken med tresleiver har jeg spraylakkert i sort. Den andre i lys grå er fra Tine K. home og treplaten bak skal bli en magnettavle.




Ønsker deg som er innom en god ukestart!
Klem Marie





11 kommentarer:

 1. Så utrolig fint du har det! lekre bilder!

  SvarSlett
 2. Nydelige bilda :)
  Ha en flott mandag!
  Klæm Trine

  SvarSlett
 3. Sort er så fint og kjøkkenet ditt en drøm:) Er spent på denne eplekassen du har laget, svigermor skal nemlig lage en til meg også;)

  Klem og fin ny uke til deg Marie!

  SvarSlett
 4. Så lekre bilder! En fryd for øyet! :)

  Ønsker deg en fin uke!

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 5. Sorte detaljer kan være fint i et ellers lyst rom, men det bør ikke bli for mye av dem :-) Jeg håper også på å fange noen høstfarger før de plutselig er borte...men akkurat i dag regner det for mye :-/

  Ha ei flott uke, Marie - klem Siv

  SvarSlett
 6. Så koselig du har det på kjøkkenet! Fine detaljer:-)

  SvarSlett
 7. For et nydelig kjøkken! Gleder meg masse til å se hyllen du har laget:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 8. Så fine detaljer! Elsker hausten,både inne og ute. Enig,må ko,e meg på fototur før det er for seint,slik som i fjor...veit jo aldri når vinteren er her! Kjæresten gleder seg som eit lite barn til å leike seg i snøen bak huset. Han held på å "rydde" skogen for å få seg ei gløtte..hehe,men eg nyt hausten og håper på snø til jul!
  I morga skal vi bestille sofa,berre synd det er så lang ventetid...vil så gjerne ha stova ferdig med ein gong! Til tross for at den er veldig halvferdig skal eg ha klubb her i morga. Kjekt å vise fram så langt uansett.

  Ha ein fin kveld,vennen!

  Klemma

  SvarSlett
 9. Fiiine!
  Er ikke noe flink til å bruke svart i mitt eget interiør, men synes det er lekkert!
  Klem:)

  SvarSlett
 10. Herlige kjøkkenbilder! Skjønner jeg kan gå inn til deg for å hente inspirasjon:)

  SvarSlett