onsdag 14. september 2011

Sniiiktitt... gutterom


Deler noen av ideene mine til gutterommet som er under innredning. Tidlig i vår fant jeg litt drivved i fjæra som jeg har noen planer for. En lang smal planke (kappet i tre like lange lengder) skal bli til en hylle på rommet til lillebror. Den lille rustikke postkassen fra BRUKA DESIGN skal også få komme opp på veggen etterhvert.
Gulvet ble jeg veldig fornøyd med til slutt. Under gammel gushbrun lenoleum skjulte det seg et mye finere tregulv som først fikk en omgang med slipemaskinen og spikerhullene ble tettet igjen med formtre (natur). Deretter påførte jeg et strøk med Jotuns Lady Interiørbeis i "drivved" før tre strøk med "Gulvmatt" ble lagt, en så og si usynlig lakk fra Trestjerner som er en veldig god investering mot slitasje av tregulvet.
Det super-flotte sengetøyet med bamsefar på fra den fine danske produsenten By Nord er på vei fra nettbutikken Loving. Det skal få flytte rett opp i senga til lillebror. Så får vi bare håpe han ikke synes det blir for skummelt å sove med bamsefar. Noen nye syprosjekter til gutterommet er også under planlegging og oransje står i fokus. De brune og oransje elefantene kommer selfølgelig fra Stoff & Stil.Det er veldig koselig å se at mange av dere har funnet frem til den "nye" bloggen og jeg må takke mange mange ganger for alle fine kommentarer dere legger igjen. De settes alle stor pris på!!!


Fin høstkveld til deg som titter forbi!
Klem Marie

9 kommentarer:

 1. Gulvene ble kjempefine. Akkurat passe grå. Dessverre har vi ikke naturlige gulv her, for ellers hadde jeg gjort det samme som deg.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Dette så lovende ut ;)
  Så flink du har vært med gulvet! Nydelig...
  Kos deg videre med innredingen.
  Gleder meg til å se resultatet :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. heeerlige detaljer marie!!

  klem beate

  SvarSlett
 4. Så fint det blir! Gleder meg til å se det ferdige resultatet:) Med så tøffe detaljer MÅ det jo bare bli kjempe bra;) Klem, Pernille

  SvarSlett
 5. Helt nydelig gulv!
  Skulle ønske jeg også kunne trylle frem et slikt et, men hos oss er det eikeparkett og leieforhold. Snufs.. Jaja, det kommer vel en dag!

  Takk for fin blogg!

  SvarSlett
 6. Oj som jeg gleder meg til å se resten!! Kjempefint!!!:)
  Ha en flott dag!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 7. Gjett om dette blir fint da! Gulvet ble jo bare helt nydelig. Gleder meg til å se mer. :)
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 8. Dette så kjempelekkert ut!!! Gleder meg til å se mer :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 9. Hallo.
  Veldig stilig gutterom. Slik vi liker det. litt tøft og guttete og koselig samtidig..
  Ha en fin kveld
  Mvh Å

  SvarSlett