tirsdag 27. september 2011

Vitrineskap


Vitrineskapet er nok det møbeloppussingsprosjektet som har tatt meg mest tid! Mange små glassvindu som måtte maskeres og hele fire strøk hvitmaling ligger bak slik det står i dag. Men det har det vært vel verdt. Det gamle mørke brune skapet jeg fornøyd dro med meg hjem som 20-åring, var en gang butikkinventar i en nedlagt interiørforretning. 

Nå er det fyldt til randen av mine fineste glass, vaser og ikke mist fine Tine k. De mønstrete skålene og stripete krusene kunne ikke vært mere perfekt for meg. Som alltid svært fasinert av Marokko, hvor jeg til nå har vært to ganger, faller det ikke bort at denne danske designeren treffer meg rett i hjerterota. Med sine orientalske uttrykk og nøytrale farver blir Tine k. uten tvil mitt førstevalg.Den skjønneste lykta under var jeg så heldig å komme over hos "Rosa" i Stavern da jeg besøkte en vennine der i sommer. Begge elefantene er fra Kremmerhuset.

Håper du får en fantastisk høstdag!
Klem Marie
6 kommentarer:

 1. Nydelig:)fint med et glass skap så man kan vise fram sine flotte interiørskatter.....og Tine k er jo så absolutt en skatt.elsker denne serien,striper mønster & kontraster:)
  Ha en flott dag.Klem

  SvarSlett
 2. Kjempelekkert skap med så fint innhold :)
  Har også målt eit lignande brunt skap-kjempefornøgd med det :)
  Tine K sine ting er ein likar veldig bra ting hos meg og :)

  Ha ein fin dag!

  Klem M <3

  SvarSlett
 3. Et lekkert skap med mange flotte skatter i! Mange flotte detaljer her! Og stemning i bildene.

  Ønsker deg en super dag! :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Utruleg flott vetrineskap!!!! Du er knallflink, vennen. Og alle tingene er berre så lekre. Dei elefantane likte eg kjempegodt, har du kjøpt dei no??

  Nydelige bilder, som alltid her inne hos deg.

  Ha ein finfin haustdag og hugs å sende kontonr og beløp....!

  Stor klem !

  SvarSlett
 5. Så fint vitrineskapet ditt er:) Likte spesielt lykten på toppen og og de lyse elefantene. Vakkert, vakkert! Du er en mester med kameraet ditt Marie:)

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 6. Nydelig vitrineskap, innhold og toppynt! Herlig:)
  Jeg er også veldig glad i TineK men mangler fremdeles å eie noe av det...
  Ha en flott dag!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett