søndag 4. november 2012

søndagsfrokost












 lat søndagsfrokost...



Deilige nystekte croissanter med syrlig gul "Lemon curd" fra Wilkin & Sons, en kopp varm rykende kaffe og delikate gule lønneblader som lager den perfekte høststemningen rundt søndagsbordet. Da kan ikke søndagsfrokosten bli stort bedre. Men det kan dessverre ikke gjentas med de gule lønnegrenene i dag da snøen har vært her på besøk og revet med seg alle de fine høstfarvene. Heldigvis rakk de å nytes masse og foreviges :) Nå står forventningene til en kommende  advent og førjulstid som er like rundt hjørnet. Kjenner jeg gleder meg som en unge i år som i fjor og årene før, tihi. Må den følelsen vare livet ut!







Det lenge etterlengtede elggeviret som ligger så dekorativt sammen med noen telysholdere i glass på et zinkfat, kom min kjære venninne S. kjørendes med helt fra hovedstaden da hun var hjemme på besøk tidligere i høst. Tusen takk snille snille du som ofrer deg for en til tider litt vel desperat inreriørelsker.










 Fin søndag til deg som titter innom :)



7 kommentarer:

  1. Fantastiske bilder og ikke minst stemning, vakkert! :-)
    Takk for masse inspirasjon og små øyeblikk av lykke, håper du har en deilig søndag:-)

    Klemmer, Rosa

    SvarSlett
  2. Ååååå, som jeg bare elsker bildene ♥
    Helt nydelig!!
    Meld deg på NIB's utfordring denne måneden, DU vinner:))

    SvarSlett
  3. FANTASTISK nyyydelige bilder!! ELSKER fargene :)

    SvarSlett
  4. Så nydeleg søndagsbord og flotte bilder!! Her fins eg ikkje interiør kreativ om dagen.,. Snøen er borte og det var varmt i dag! Eg jobbar iherdig med oppdrag før vinteren kjem for fullt! Og i år skal førjulstiden nytes!!!! Gleder meg!!! Håper formen er bra,vennen!! Ha ein fin kveld!

    Klem!

    SvarSlett
  5. Nydelig stemning i disse bildene :)

    Mvh Lene

    SvarSlett
  6. For noen nydelige bilder! Elsker fargene og stylingen!

    SvarSlett