torsdag 16. februar 2012

WorkspaceLampe kjøpt brukt på finn.no for over et halvt år siden og spraylakkert med denne Ironlakken fra KEM.
Tenkte kanskje å vise førbilder av den en annen gang.
Deler en liten smakebit fra arbeidsplassen jeg har holdt på å dulle litt med i det siste. Det blir nok litt mere frem og tilbake før jeg blir helt fornøyd. Blant annet vurderer jeg å bytte ut benbukkene fra Ikea med disse, da jeg synes de tar for mye plass og gjør det litt trangt for skuffeseksjonen jeg ennå ikke har fått montert opp.
Etterhvert flytter også en hvit Eames stol inn i enden av gangen og blir arbeidsstol. Og ikke minst har "drømmegulvet" ankommet og vil forhåpentligvis bli lagt asap. Eeendelig forsvinner snart det gamle beige-brune linoleumet (på bildet under skjult med et teppe) til fordel for denne nydelige parketten! Gleder meg til å vise dere :)
Etterhvert kommer nok en collage av mine beste inspirasjonsbilder opp på veggen. Veggen som med tiden også skal skiftes ut, med malt panel. Men det er ingen stress foreløpig...fiskebeinmønstret sstrie har i grunnen sin sjarm også.
Interiørboken "Din egen stil" fra Atlanta Bartlett går jeg aldri lei. Har skrevet om boka før her på bloggen så her kan du se noen bilder fra den. Bordplaten Vika Furuskog fra Ikea er selvsagt beiset i "Drivved" interiørbeisen fra Jotun. Farveresultatet ble veldig bra på dette trematerialet, bortsett fra at plata sprakk opp i den ene skjøten etter beising. Blir nok derfor til at jeg bytter den ut med en hvit "Vika Amon" istedet.
Den lille stilige og praktiske skuffereolen i hvit papp tok min snille venninne S. med hjem til meg fra Granit og Oslo til jul i fjor. Nå har den funnet plassen sin.
Håper uka di har vært god så langt. Nå er det snart helg igjen!
Klem Marie

11 kommentarer:

 1. Ååå, for en flott arbeidsplass, med nydelige detaljer :)

  Heng deg med på fotokonkurranse igjen da, temaet nå er "Kjærlighet".

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 2. Hei!
  At jeg ikke har oppdaget bloggen din før nå!
  Elsker stilen din utrolig godt, og arbeidsrommet ditt er helt herlig! Kunne fiiint hatt det slik selv :)
  Nei, nå ble jeg glad for at jeg fant deg!!

  Ha en fiinfin dag :)
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint! Jeg surfer rundt i dag etter inspirasjon til arbeidsplass hjemme og nå var jeg kjempeheldig som fant dette innlegget ditt:-) ha en fortsatt finfin torsdag!

  SvarSlett
 4. Der ser det herlig ut å sitte og jobbe! På min kontorplass hjemme er det mer kaos.. tror kanskje jeg bør bruke helga på litt rydding for jeg blir inspirert av bildene dine! :)

  SvarSlett
 5. Stilig stilig!! Ååå som jeg gleder meg til å se mer!:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 6. Så nydelig...
  Liker alt jeg ser :)
  Trengte inspirasjon, for pulten min renner over av rot for øyeblikket!
  Ha en fin helg.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 7. Oioioi!
  Også kom jeg med innlegg med akkurat samme tittel en dag etter
  deg! ..sånt skjer, vi har til og med noen av de samme tingene på
  arbeidsbordet : ) Fint hos deg - pantonetusjene var ikke dumme å
  ta frem på bordet, selv om jeg ikke bruker mine så ofte skulle
  de kanskje få stå fremme?! Tihi, takk for tips!

  God helg til deg,
  klem Elisabeth

  SvarSlett
 8. Åh så flott du har fått det!!! Skikkeleg blogger-arbeidsplass hihi.
  Vi kjøpte akkurat eit lite skatoll som eg skal male når bebi er ute, foreløpig sitt eg berre på stova. Men skal få til eit lite arbeidshjørne nede på fotorommet snart. Skal kjøpe skrivepult på IKEA og tapeten har eg jo kjøpt for leeeenge sida! Hadde vore superkoseleg å helse på deg, men vi drar opp og ned på èn dag.. og skal også inneom Right Price Tiles og sjå etter fliser til bad og vaskerom, så tviler på at det blir tid. MEN det MÅ vi få til en gang i nærmaste framtid!!!! Du kjem vel til Sunnmøre til våren/sommeren??? ;)
  Hadde ei kjempefin helg på Fåvang/Kvitfjell, bortsett frå at eg vart sjuk + som vanleg ikkje sov nettene. Ufatteleg stor forskjell på energi og ikkje-energi.. Uansett, var koseleg å sjå søster og co att og Aksel fekk prøve slalåm for fyrste gong (kjempeflink!). Han er heilt utkjørt etter helge og søv enda..
  Spennende med nytt gulv, gleda meg til å sjå!!

  Ha ein finfin dag, vennen!

  Klemmer frå meg

  SvarSlett
 9. Så fint du har det på arbeidsplassen din! Virkelig noen herlige detaljer <3

  klem Nina

  SvarSlett