mandag 20. februar 2012

...newborn props
For litt siden skrev jeg om alle de nydelige babyluene jeg kom over på jakt etter props til fotografering av de aller minste. Nå kan jeg knapt vente til neste nyfødtfotografering etter at denne aldeles skjønne babylua dumpet ned i postkassa mi her om dagen, hele veien fra Texas, USA. Denne lille skjønningen kom jeg over inne hos Simply basic designs på Etsy. Absolutt verdt et besøk!

I dag fikk jeg også gleden av å pakke opp denne nydelige jentebaby lua fra sjarmerende bitOwhimsy. Ta også turen innom her for å se på et hav av de skjønneste nyfødt props til bitte små gutter og jenter :)
Håper du har hatt en fin fin ukestart!

Klem Marie
4 kommentarer:

 1. Hei! Nydelige bilder og nydelig blogg du har!! Full av inspirasjon så her vil jeg ikke gå glipp av noe ;)
  Legger meg til som følger jeg!!
  Ønsker deg en lekker kveld :)
  Klem Pauline

  SvarSlett
 2. Ååå, herlighet. Det var en nydelig lue!!!! Jeg må sjekke ut siden;)

  SvarSlett
 3. Dette var en kjempe fin blogg, og så nydelig hue!! :) har kun blogget i 7 uker, men er helt hekta, dette er kjempe gøy :) stikk gjerne innom... elsker den rustikke, landlige, industri inspirerte stilen... mix and match!
  *ny følger hos deg* :)

  Ha en fin kveld :)

  -Diana-

  SvarSlett
 4. Nydelig! Jeg har også kjøpt en god del luer og andre ting på etsy, det er jo et hav av nydelige saker der inne! For et par dager siden kom det noen treleker fra greenbeantoys, var det du som tipset om den butikken tro?
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett