onsdag 1. februar 2012

Hopelessly in love...
foto: trendenser.seJeg vet jeg er langt ifra den eneste i bloggverdenen som har siklet på disse bildene den siste tiden. Og da spesielt på dette gulvet jeg blir helt varm om hjertet av. Helt perfekt er det! Nå har jeg aldri blitt helt bitt av basillen med helt hvite sterile gulv som jo er veldig inn i tiden. 
Samtidig ville jeg aldri fått godkjenning av "sjefen" i huset til å male gulvene heldekkende hvite :p Mannfolk vettu, de bare MÅ se litt tre skinne igjennom. Men på gulv vil jeg selv at treverket skal få skinne litt igjennom, akkurat som på disse bildene.
Jeg kommer nok ikke til få akkurat dette gulvet i mitt eget hus, for tregulv med sprekker er også noe jeg bare kan drømme om å få "sjefen" med på. Har prøvd, men samtidig er jeg veldig enig med han om at det ikke er like praktisk hverken i forhold til slitasje, renhold og smussansamling sammenliknet med parkett og laminat.
Hmmm...selv som en genuin estetiker jeg er må jeg jo innrømme at med en 100 % praktisk anlagt mann i huset, som jo har mange gode argument og poeng, må det ofte noen kompromiss til.

foto: trendenser.se


I anledning at vi skal ha nye gulv i gang og soveromsavdeling er jeg nå derfor på utkikk etter et parkett/laminat gulv som kan "matche" dette drømmegulvet. Om noen av dere der ute har tips eller anbefalinger, setter jeg veldig stor pris på å få høre fra dere :)

Nyyyt dagen i dag!


Klem Marie


11 kommentarer:

 1. Nei, du er ikke den eneste som sikler etter slike gulv, men som du sier de er upraktiske, dessverre :)
  Skulle gjerne byttet ut mitt gulnede, eikegulv, men men den tiden for komme etterhvert :)
  Lykke til med valg av gulv :)
  Ha en fin fin onsdag, klem klem

  SvarSlett
 2. Ååå for noen flotte gulv! Slikt gulv skulle jeg gjerne hatt. Kan dessverre ikke tipse deg på tema gulv for der har jeg ikke mye peiling. Ville heller satt inn et ekstra gir på å overtale "sjefen" hadde jeg vært deg...;-))

  SvarSlett
 3. N Y D E L E G !!!! Enig i at heilt kvite gulv ikkje er det heilt store, mest mtp skiten som vises godt. Er godt fornøyd med vår kvitlakerte ask, men den skulle vore litt meir grå og litt mindre rødlig.
  I dag har eg hatt kosedag med Aksel, i bassenget og på kafè. Sov berre 3 timar i natt igjen.. så i kveld legg eg meg i lag med Aksel!

  Ha ein fin kveld, snuppa!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. Vi har kava med kvite golv sidan i haust, ein må jammen moppe og støvsuge ein del, men det er verd det ;) Håper du finn noko som både du og mannen din likar! Mannen her måla golva, og han synes dei er fiiine :)

  (og hjelper til med vask og støvsuging...) ;)

  God klem,
  e

  SvarSlett
 5. Gulvene du viser er virkelig drømmegulv!! Vi skal også ha nytt gulv i 3 etg, (og 2 etg om jeg får viljen min... tihi). Så her vil jeg følge med på tips!

  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelig gulv! Skjønner godt du sikler etter disse og kjenner meg veldig igjen angående mannen som er skeptisk:) Her er gulvene 4 år gamle så jeg forstår jo veldig godt at han ikke er med på de hvite gulvtonene...
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 7. Herlige bilder og nydelige gulv!!
  Tarkett har den nyyyydeliste HVITE parketten!
  Sjekk Tarkett.no eller brosjyren her:
  http://np.netpublicator.com/netpublication/n67290569

  Lykke til med valget;)
  KLEM

  SvarSlett
 8. Kanskje du kan ta en titt på pearl white fra solid floor (gulvspesialisten). I virkeligheten er skillene mellom plankene mye tydeligere enn på bildene fra butikken.

  SvarSlett
 9. Det er lekkert å se på da :-) På landstedet har vi sånt gammelt gulv på gangen oppe og den ene stua - herlig :-D

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 10. sukk...AKKURAT sånn gulv vil jeg ha! Men som du sier, mannen i huset hadde aaaldri latt meg male gulvene hvite. Hoho. Jaja, jeg kan jo fortsette å håpe :)

  Håper du får en finfin søndag!

  SvarSlett