mandag 2. april 2012

Deilig inspirasjon

De gjør det igjen!!! Det står bokstavelig talt skrevet "WOW" i panna mi av beundring til HM Home`s nye vår kolleksjon. Nesten alt er tiltalende og her deler jeg noen av mine favoritter. Flere av godbitene står i fare for å havne i handlekurva mi :pphotos: HM, collage: Maruska

photos: HM
...en riktig god påske til deg som titter forbi :)

klem marie 
10 kommentarer:

 1. Enig! Så masse flott! Og der er jo så greit å handle på nettet! Så mange flotte innlegg du har laga i det siste, eg har kosa meg her no :) Skjønn han lille handymannen din! Lurte på om du kunne tipse meg om fonten du har brukt, som liknar på handskrift? Har leita med lys og lykter på google i det siste, men finn ingen som eg likar? Ikkje del, viss du vil ha den for deg sjølv! Forstår det! :)

  Ynskjer deg og dine ei fin fin påske!

  God klem,
  e

  SvarSlett
 2. HM Home får det til!!
  God påske! ;)
  Klem

  SvarSlett
 3. Elin:
  Selfølgelig deler jeg! "Håndskriftfonten" jeg har brukt i dette innlegget
  heter "Susie`s Hand". Her er bl.a en link hvor fonten kan lastes ned gratis: http://www.searchfreefonts.com/free/susies-hand.htm. Og om du eller andre lurer er bilderammene i collagen kjøpt og lastet ned fra denne siden: http://www.designerdigitals.com/. Hvor du forøvrig kan finne mye fint av digitalt design.

  SvarSlett
 4. Herlig Maruska! Nydelige bilder:) Nå er det bare å vente på sol og sommer♥

  SvarSlett
 5. TUUUSEN takk :) Fann den med ein gong, og fekk lasta ned med suksess :) You made my day, eller night er det vel no ;) Har brukt designerdigitals nokre mnd, fekk tips hos Beate`s verden. Det er SÅ fint når folk deler slikt, gir liksom eit løft til blogginga. Har ikkje tal på kor mange fonts eg har sett gjennom siste vekene... Er sjølvsagt stas å ha ting som ingen andre har... Men eg trur dei fleste her inne deler villig med tips og råd? Tusen takk igjen!

  klem,
  e

  SvarSlett
 6. Hermosas fotos!
  la lámpara de la primera foto es espectacular!
  amé!
  vanis

  SvarSlett
 7. Mye lekkert her ja. Bare å velge og vrake. Nydelige farger.

  Ønsker deg en strålende påske!

  SvarSlett
 8. Enig, masse fint!!
  Og til en fiiin pris:)
  Sånt liker vi ♥

  Ha fortsatt fine påskedager dere og:)

  SvarSlett