lørdag 6. august 2011

Happy weekend to you!

Sommeren er på hell, det merker jeg i lufta. Men sensommeren er nydelig den og, så nå gjelder det å nyte de siste dagene før høsten står for dør igjen. Her i gården er det som alltid full fres også i helgene. Jeg er på tur ut i hagen for å grave og plante. Har et ønske om å skape en frodig kanskje litt eksotisk atmosfære. Masse lavendel planter er på vei inn i hagen i alle fall.
Mimrer litt tilbake til tidlige sommerdager med disse bildene av epleblomster og en annen hvit klokkeblomst jeg ikke vet navnet på. Elsker å fotografere blomster som så mye annet :)Tine K er en så absolutt favoritt nr en, noe jeg nok har nevnt hundre ganger før her på bloggen. 
Jeg har alltid vært tiltrukket av det orientalske og da spessielt de marokkanske interiør tendensene. Derfor var det kjærlighet ved første blikk da jeg for en god stund siden oppdaget interiørdesigneren Tine K! Som så mange andre interiørbloggere, har både krukker, skåler, krus, kurver blant mere tatt veien hit hjem hos meg også.Vil ønske alle dere der ute en herlig helg!!! Nyt :)

Klem Marie
12 kommentarer:

 1. god helg til deg og!!!
  tinek er en av mine favoritter også!

  klem beate

  SvarSlett
 2. Underbara bilder, ja här ska det verkligen njutas!!! Ha det så fint. Kram Kram

  SvarSlett
 3. NYDELIGE bilder og Tine K er helt klart en favoritt ja...
  Kan jeg spørre hvilket objektiv du bruker?
  Jeg har veldig lite peiling, men tenkte å kjøpe et macro objektiv når jeg finner ut hva jeg vil ha...
  Fin lørdag ønskes deg.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder! Lavendel er jeg også glad i. Neste år må lage litt flere blomsterbedd med plass til mange lavendelbusker:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder :)
  Ha en flott lørdag :P

  SvarSlett
 6. Lekre bilder, Marie!
  God helg til deg!:)
  klem

  SvarSlett
 7. Hej,

  just found you, looked around in your beutiful blog and love it !!!!!!!!Will follow you...

  Have a nice sunday , best wishes,
  SAnne

  SvarSlett
 8. Utrolig fine bilder du tar altså! Takk for fin inspirasjon:)

  SvarSlett
 9. Heihei.
  Fann deg nettopp, og er veldig glad for det. Er alltid kjekt å finne nye bloggar, og din er intet unntak. Mange flotte og stemningsfulle bilder. Her vil eg titte innom oftare ;)

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder! TineK har mye bra:-)

  SvarSlett
 11. Du tar så flotte bilder! Kjempekoselig å stikke innom her. Flott blogg!

  SvarSlett
 12. VAKKERT vennen!

  Hatt en fin ferie ja? Min var veldig fin, bortsett fra at jeg savnet Aksel altfor mye til å nyte siste uken:( Neste år skal jeg ha all ferie sammen med han!

  Koste oss på campingtur og fikk tilogmed handlet litt på Søstrene Grene. Mulig du må sende meg noen flere slike nøtter, lakris te og et par smykker;) Kroatia var herlig!

  Nå går det i hus hus og atter hus. Kjæresten jobber som en helt, så kjøkkenet er vel oppe i løpet av neste uke!???! Etter det står stua for tur. Skal begynne male gangen og rommet til Aksel litt parallelt, siden det meste er mannearbeid. Mor og far kommer i helgen, så det blir bra!

  Stor klem fra Marianne

  SvarSlett