søndag 28. august 2011

Fototips: Reflektor


I siste innlegg skrev jeg om en fotoshoot jeg hadde på fredag som var. Kos Bar & Lounge som er en av byens mest besøkte restauranter skal ha ny sushi meny og siden min søster jobber der var jeg heldig å bli hyret inn som fotograf. Veldig gøy med en ny og litt annerledes utfordring. Og som ved alle fotoanledninger ved bruk av naturlig lys var min reflektor venn som alltid uunnværlig!

Her kan man se hvor stor forskjellen blir med eller uten reflektor. Dette er en super måte å styre og reflektere lyset på for å unngå mest mulig kontrast mellom lys og skygge på motivet, om en ønsker det. Jeg er iallefall storfornøyd med min sølv/gull reflektor, som du kan bestille her i den svenske nettbutikken Kaffebrus for en veldig billig penge. Absolutt verdt hver en krone!

Er du i Trondheim kan jeg trygt anbefale et besøk hos Kos. Her kan du få servert både nydelig asiatisk tapas, sushi, meat on sticks og de herligste drinker. Stemningen og servicen er det heller ingenting å klage på. Her legger grunderen selv opp sushi til fotografering :) Flere bilder kommer nok etterhvert.Håper du har hatt en strålende helg! Min har vært helt topp :)


Klem Marie

5 kommentarer:

 1. Takk for tips! Har sett på slik nokre gongar på nettet! Fint at du bekrefter at dette er fint å ha! Vakre bilder, og for ei herleg utfordring!

  Ynskjer deg ei vakker, ny veke!

  Klem,
  E

  SvarSlett
 2. Herlige bileter vennen, så kjekt oppdrag! Ja, reflektor er genialt - må berre hugse på å bruke dei litt oftare...

  Ha ein fin mandag, søte du. Gledar meg til pakke i posten!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Reflektor er et must på disse regntunge høstdagene:-) Flotte bilder, as usual:-)

  SvarSlett
 4. Å for et genialt tips! Jeg som er helt grønn på å ta bilder trenger all den "hjelp" jeg kan få av slike duppedingser:)

  Klipsklemmen du spurte etter er gammel og handlet på Kremmerhuset for ca 10 år siden... Vet ikke om de har det fortsatt, men et annet tips er Granit. Slike rustikke klemmer og kontorting er jo litt i deres gate. Håper du får tak i noe lignende! :)

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 5. Har funnet deg jeg vennen!

  Takk for tips på reflektor, skal bestilles :)

  Så spennende med fotooppdrag, har du flere på gang?

  Klem

  SvarSlett