fredag 26. august 2011

New blog address and new "Tolix"!Først vil jeg gjerne minne på om at Maruska bytter bloggadresse og at dette vil skje i.l.a denne helgen. Så om vil du følge videre bør du notere denne: www.maruska21.blogspot.com.
First I would like to remind you that Maruska will change blog address and that it will happen during this weekend. So if you`d like to keep follow you shoud note: www.maruska21.blogspot.com.

Jeg har lenge ønsket meg Tolix stoler eller noe liknende. Da jeg kom over nettbutikken Hjem i Tiden tidlig i våres og fikk øye på disse Tolix reproduksjonene til bare en brøk del av prisen av de originale var jeg relativt kjapp til å holde av et par som jeg fikk hentet i Melsomvik da vi var på hytta vår på Nøtterøy i sommer :) Og jeg er stor fornøyd! De gir virkelig spisestua den lille prikken over i`en. En titt i nettbutikken anbefales på det sterkeste!


 

 


Nye sitteputer fra Kid har fått plass på de hvitmalte Budalsstolene mine i.l.a sommeren. Alle tre putene for under hundrelappen på salg er jammen ikke noe å si på! Og så har jeg alltid hatt "a little crush on elephants",  spesielt de med litt orientalsk look. Denne hvite kapret jeg også på sommersalget (på Kremmerhuset). Den lekre sorte lykta er fra Home & Cottage og trefatet fra Cornelias Hus i Trondheim, om noen skulle lure ;)

Helg kjære helg. Fredagen nytes med deilig kald hvitvin og bilderedigering. Det har vært en innholdsrik dag hvor jeg blant annet har fotografert lekre sushi delikatesser til ny meny for "Kos", en stor retaurant favoritt her i byen. Bilder kommer nok her på bloggen etterhvert. I morgen tidlig står ny fotoshoot med skjønne Pu for tur :) Hun tar med seg noen nydelige thailandske festkjoler og brudekjoler. Ideene surrer rundt i hodet og jeg ser for meg så mange fine bilder. Gleder meg!!
Ha en knall god helg!!

Klem Marie

9 kommentarer:

 1. nydelig!!!

  ønsker deg en fin-fin helg

  klem beate

  SvarSlett
 2. Liker alt i spisestua di -også de nye stolene! :)
  Ønsker deg en fin og spennende helg!
  klem fra Hedda

  SvarSlett
 3. Så fine!
  Skla notere meg den nye adressen:)
  Finfin lørdag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Adressen er notert, og jeg vil selvfølgelig følge deg videre :-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 5. Hei.

  Jeg skal notere den ned.

  Hva koster en reproduksjon? Jeg ønsker meg noen sånne, men ikke for enhver pris.

  Herlige bilder du viser. Bruker du Photoshop eller Photoscape?

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. Lekkert, lekkert, lekkert!
  Det e bare nydelig å titte innom deg!
  Fin søndag
  :)
  Eldrid

  SvarSlett
 7. Alldeles nyyyydelig vennen... elsker stemningen i bildene dine og stilen din!!

  Prøvd å legge til adr din, men får en feilmelding?

  Klem

  SvarSlett
 8. I love your home!!!! And I love Tolix.
  Hugs Tanja

  SvarSlett