tirsdag 18. januar 2011

I ♥ purple

Titter innom denne tirsdags kvelden med noen av bildene fra helgens fotografering. Søstrene Grene har utrolig mye flott i butikken nå og her kan du se noe av det :) Lilla er en deilig farve som jeg sterkt vurderer å ta litt av med inn i varmen her hjemme. Men drøyer det nok til litt nærmere våren, som en vårlig markering :)Disse blomstene er utrolig lekre til tross for at de ikke er av den ekte sorten. Men dog varer de "evig" også ;) Et godt alternativ til friske blomster er de i alle fall!

Håper dere har hatt en fin fin uke start!!


Klem
Marie


12 kommentarer:

 1. Wow, Marie, what beautiful photos! I love the color from the purple ranunculus!
  Kisses,
  Yvonne

  SvarSlett
 2. Herlige bilder av lekre blomster - selv om de ikke var ekte! Men det hadde jeg nok ikke tenkt på om du ikke fortalte det.
  Synes lilla er kjempefint! Men har lite av det hjemme, og i klær også. Kanskje fordi jeg ikke kler det så godt...? Holder meg til duse pasteller, jeg!;)

  Klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 3. Nyyydeleg! Så vakre bilder! Og blomstrane såg heilt ekte ut!

  Klem E :)

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder!!! Lilla er en favoritt :)
  Kjersti/FlorasFrue

  SvarSlett
 5. Herlige farger! Gleder meg til våren... :)

  Kitty :)

  SvarSlett
 6. & i love pink...
  Nydelig bilder, og utrolig vakre blomster..
  Må vel innom Søstrene Grene og se om de har de i rosa jeg da!
  Gleder meg til våren nå!!
  Ha en fin dag!
  klem klem

  SvarSlett
 7. Åh kor fine bilder og vakre blomar! Du er berre sååå flink. Fikk meldinga di mens e var på volleyball, skal svare snart, må berre dusje og sy litt:-)

  Ha en fin kveld vidare, vennen!

  Klemmer

  SvarSlett
 8. Åh, så herlige bilder! : )) Jeg foretrekker alltid ekte blomster til tross for at kunstige er evighetsvarende, men disse ga meg godfølelse! Likte den lilla vasen utrolig godt : )

  SvarSlett
 9. Hei ☺
  Fant bloggen din i en blogroll, og jammen er jeg glad jeg tittet innom. Så herlig stemning, nydelige bilder, og fin-fine ord!
  Jeg henger meg på videre.

  Ha en nydelig dag ♥ NinaB.

  SvarSlett
 10. Jeg var i den ene blomsterbutikken vi har her vi bor i dag for å se etter noe langstilkede blomster å ha på bordet, men der var utvalget dårlig gitt. Vuderer faktisk å gå til innkjøp av noe flott i plast selv fordi jeg virkelig savner en kvast på bordet nå. Disse var jo knallfine and love the colour ♥ Desverre finnes det ikke Søstre Grene her heller så jeg må nok finne et annet substitutt :)

  Håper du får en flott fredag :)

  SvarSlett
 11. Hehe, så morsomt. Var akkurat innom Søstrene Grene i dag og så alle de flotte blomstene.. Er vel egentlig motstander av plastikk, men mest for de ser så falske ut.. Men må virkelig si at du har fått dem til å se levende ut:) kanskje jeg må revurdere litt allikevel;) ha ein fin lørdagskveld

  SvarSlett