fredag 28. januar 2011

Forandring fryder

Jeg har den siste tiden fått en sterk trang til fornyelse og endring i interiøret. Da jeg startet med denne blogginga kom jeg ridende på den rene hvite og romantiske bølgen. Men den har begynt å dabbe litt ut. Jeg skulle male alt lyst og hvitt, det meste skulle være landlig, gammelt og nostalgisk. Heldigvis har jeg klart å løsrive meg til å gå litt nye veier :p Det ble rett og slett litt for mye hvitt, romantisk og jålete rundt meg. Hehe, tror guttejenta i meg har satt ned foten. Det samme synes mannen i huset ;) Så det handler nok også litt om at jeg ønsker at interiøret skal passe litt mere for både mann og kjerring. 
Til nå er det spisestua, babyrommet, hovedsoverommet og litt av gangen som har vært prøvekaniner for min romantiske epoke og vil få en ny forvandling etterhvert. Mannestua har selfølgelig fått stå i fred for romantikken og det har resten av huset også. Nå handler det heller ikke om at jeg vil rydde bort alt det hvite og romantiske. For all del jeg liker jo det også fortsatt, bare ikke i overdrevet grad. Men vil beholde litt av det og i skjønn forening tilføre det mer røffe, rustikke, mørke og moderne. Jeg vet ikke helt hvordan enda, men har en masse ideer som sakte men sikkert holder på å modnes ;)


Kan trygt si at jeg er i god gammel helgemodus nå. I kveld er beina plantet høyt og en iskald forfriskning er på lass i hånda. Håper også på litt tid til kreative sysler i løpet av helgen....snekre, sy og tegne er stikkord.

Ønsker alle en helt herlig helg. NYT!!!


Klem
Marie
13 kommentarer:

 1. Kjenner igjen følelsen - jeg er også klar for forandring! Og inni hodet mitt kommer det mer og mer fram en stil som jeg liksom ikke helt klarer å definere... Eller finne igjen andre steder... Men det er vel gjerne fordi det er en miks av flere stiler:)
  Gleder meg til å se forandringene hos deg! Selv om jeg synes du har det veldig fint nå da;)
  God helg!

  Klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 2. Så enig i siste konklusjon på bildet ;)
  Elsker forresten grå nyanser.
  Spennende å se hva du finner på.
  Fin helg til deg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Tine K♥ her snakker vi true love.

  SvarSlett
 4. Hehe, jeg er veldig enig med deg;)
  Når jeg startet bloggingen forelsket jeg meg veldig i "de shabby chice" hjemmene og ønsket at alt rundt meg skulle være hvitt eller gammelt;)

  Men har vel i grunn funnet ut at det ikke er helt meg, jeg liker fortsatt hvitt, men det trenger ikke være shabby liksom...
  Viktig og finne sin egen stil, som man trives med ♥

  Den stilen jeg EGENTLIG liker aller best, den har jeg ikke råd til, så da må vi finne en vei midt imellom, hihi... Hadde jeg kunnet velge på øverste hylle hadde nok nesten alle mine møbler blitt handlet på Home&cottage - jeg bare elsker den butikken!

  Ha en fin fin dag, kos dere og nyyyt lørdagen;)

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Vi er veldig like på det området der!! Jeg også var innom en romantisk periode, men fant fort ut at den ikke var helt meg (eller mannens.. hihi)

  Gleder meg til å se hvordan forandringene blir hos dere.

  Klem

  SvarSlett
 6. Spennende med litt forandring ja......
  Har litt planer jeg også...men tørr jeg??????....
  Blir spennende å se hva du gjør, kanskje jeg kan bli inspirert og tørre jeg også :-)))
  Nydelig blogg du har!!!
  ..og gratulerer med overstått 1 års dag til den lille :-)

  SvarSlett
 7. Alltid kjekt med forandring..Og Tine K er herlig..flotte bilder:)

  God helg.

  Martha.

  SvarSlett
 8. Deilig med helg! Det er på en måte litt godt at det stormer rundt oss der ute,for da er det bare å holde seg inne - og sysle med det som frister mest ;-)

  Gleder meg til å følge med på hva det romantiske blir erstatta med :-)

  Riktig god helg - klem Siv

  SvarSlett
 9. Sitter og med den følelsen at jeg er litt lei av denne veldig romantiske linjen.
  Deilig med litt røffere ting,sink og natur!
  Forandring fryder sannelig i hverdagen!
  God helg til deg!!
  Goe klemmer fra Sol

  SvarSlett
 10. Jeg er også i en prosess der ALT skal forandres på for tiden og alt skulle helst blitt gjort i går. Det lar seg jo naturlig nok ikke gjøre både økonomisk og praktisk med en snart høygravid kropp, men bare planleggingen i seg selv er jo tidrøyte nok i seg selv. Også er det koselig å dagdrømme seg frem til tiden man sitter i et hjem som er akkurat slik man vil ha det, om det noen gang skjer for det er vel en kjensgjerning at dette er en evig prosess hos oss kvinner *lol*

  Håper du får en fin søndag ♥

  SvarSlett
 11. Åh så fine bilder og så spennende med forandringer. Prøver å få min kjære til å bli litt mer interiørinteressert, eller iallefall skjønne at forandring fryder.... jammen ikke lett. Håper du har en fin helg. Litt grrrrr her, men fototur i morgen:)
  Klemklem

  SvarSlett
 12. kjekt med forandring. elsker bildene!!
  så mye fint her siden sist. knallfine bilder av deg med nydelige klær! du er flink å finne pene klær og sette sammen!
  OG gratulerer med fin 1-åring i hus!!
  ha en finfin kveld
  klemmer

  SvarSlett
 13. Å, jeg deler dine tanker om ny vei i interiørjungelen! Får nesten noia av for mye snirkler og nips og kruseduller- trenger det enkelt, rent og naturlig :) Kanskje fordi hverdagen i seg selv inneholder så mye? Nydelig blogg du har- flotte bilder og mye fin inspirasjon :) God ny uke til deg. Klem, Gunhild i Lavendelheimen.

  SvarSlett