fredag 14. januar 2011

Lys romantikk på soverommet


Av mangel på nye bilder og lite tid til fotografering de siste dagene tok jeg et lite dykk i bildegalleriet mitt fra året som gikk. Da fant jeg disse bildene fra soverommet vårt som så slettes ikke er ferdig oppusset ennå. Men jeg har fått
gjort noen tiltak enn så lenge til den dagen rommet skal totalrennoveres. Da skal vegger og gulv etterisoleres og mest sannsynlig skal panel på veggene.
Den forsåvidt søte opprinnelige grønnblomstrete tapeten fikk seg ganske kjapt
et par strøk hvit maling etter at vi flyttet inn.
Etterhvert blei jeg også utrolig lei den gusjbeige linoleumen og fikk overtalt husbonden til at jeg fikk rive den og et lag med sponplater for å få frem tregulvet under som jeg malte i gråfarven "morgendis". Nå skal jo hele gulvet rives ned til betongen en dag, så å bruke over en helg på denne jobben var vel kanskje litt bortkastet tid i noens øyne. Men ikke i mine..
...hehe. Lenge leve estetikken ;) Jeg har allerede bestemt at den dagen nytt gulv skal legges blir det tregulv som skal males i "morgendis".
Selv om jeg synes det er fint med en lys romantisk stil, kjenner jeg at jeg begynner å få litt nok også. Så det kommer nok til å skje noen endringer i interiøret også her inne ettehvert. Vurderer blant annet å male det hvite "konsollbordet" (Bohus) sort og sile ut litt dill dall. Huff, men jeg liker jo dill dall også. Ikke lett det der med krimskrams når man også liker "less is more"! Planen er i allefall å gi soverommet en mer røff og rustikk touch, samtidig som jeg vil beholde litt av romantikken. Naturelementer, zink og orientalske detaljer er heller ikke til å forakte på sove-
rommet. Men ikke minst vil jeg ha et svalt, lyst og luftig rom å sove i. 


Jeg vurderete en stund å snekre en sengegavl etter inspirasjon jeg fikk på den skjønne bloggen Kjerstis Lykke, men det ble lagt på is. Tror jeg har bestemt meg for at sengen skal få stå uten, så kan heller masse puter få pryde den etterhvert. For jeg elsker jo puter og det flommer over av ideer for alle jeg har lyst å lage selv. Puffen over er en pimpet utgave av Ikea puffen "Nils". Den hadde opprinnelig sorte ben som jeg pusset ned og malte hvite. Trekket har jeg sydd selv med stoff fra "Stoff og stil".


Nå er det endelig helg dere og her håper jeg på litt kos i armkroken hos min kjære i kveld og et glass med noe rødt i i hånden ;) I morgen skal jeg prioritere et par timer eller fler for fotografering av masse fine varer fra Søstrene Grene. Og så skal jeg kose meg masse med gutta mine :)Til alle lesere og bloggiser...tuuusen tusen takk for alle fine og gode ord jeg får av dere!! Dere gjør meg ubeskrivelig takklemlig alle og en hver! Det er en fryd å få dele med dere!!!

Ha en fantastisk skjønn helg!!!

Goklem
Marie


14 kommentarer:

 1. Åh - digger bildene dine!!!

  Jeg skjønner hva du mener - less is more og så like det litt romantiske. Jeg tror man kan greie å lage en kombinasjon også jeg. Men man merker at man endrer seg med tanke på hva man liker og ikke. Tror også at det tar litt tid å finne "seg" også innen interiøret:-)

  Ønsker deg & dine en riktig god helg ♥ Klem

  SvarSlett
 2. V A K K E R T=)!!!! Rett og slett nyyydelige bilder=)!

  Ha en herrrrlig helg og kos deg med fotograferingen=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Hei vennen! Du har vel ordentlig helg nå? Deilig:-) Jeg skal på klubb med vin og pakkelek i morgen, og med overnatting! Vi er 7 jenter fra videregående, gleder meg! Så skal jeg sove ut søndagen også!

  VAKRE bilder som alltid. Kjempefint soverom da. Vårt er litt preget av hystypen og av møbler vi hadde fra før... men en gang, når vi får enebolig og masse penger, DA skal jeg ha det slik jeg drømmer om. En gang...

  Lurer på å kjøpe symaskin i morgen jeg, klikker i vinkel av undertråden på min gamle (ikke akkurat gammel da, men dårlig er den).

  KOS DEG MASSE I HELGEN, så håper jeg du får tatt litt bilder:) Tiden flyr fra meg også om dagen.

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Lekkert soverom! Jeg er så glad for at jeg fant bloggen din på NIB i kveld. :) Tror ikke jeg har vært her før, men jeg kommer garantert tilbake! Ha en god helg!

  SvarSlett
 5. NYDELIG!! ;)

  God helg!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Kjempe flotte bilder. Nydelig soverom.
  Ha en super helg.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 7. Nye for meg disse bildene!
  Og hjelpemeg så nydelige!!!
  Alt her var bare helt aldeles skjønt!!
  Men jeg sitter og med den feelingen,at jeg er i et litt forandrings modus,Vet liksom ikke helt!
  Har vel for alltid funnet den landlige stilen,men kanskje den blir litt råere??
  Ønsker deg en deilig helg,og så må jeg sjekke om jeg følger deg!
  Goe varme klem fra Sol

  SvarSlett
 8. Lekkert!
  Delikat, lyst og lekkert ♥ Skjønner ikke at dette rommet trenger noe oppussing jeg da, men...;)
  Men når det er sagt så vet jeg jo hvor flink du er til og ta bilder;) Mange nydelige detaljer var det i alle fall... ♥

  Ha en herlig helg - nyt den!

  Klem Line

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder av et flott soverom!!
  Og ellers interiørmessig så trenger vi litt forandring innimellom ja.. hos meg er noe plukket bort, og det litt grovere er blandet med det litt fine...Forandring fryder!!
  Kos deg i armkroken ikveld.. det skal også jeg!
  Tv,rødvin & kos, deilig lørdag!
  klem

  SvarSlett
 10. Jeg blir helt salig av å lese å se på bilder hjemme hos deg. Det e så vakkert!
  Spennende med noe nytt da, men vanskelig å sile ut ting .
  Men det er som Pionpia sier her alle trenger vi litt forandring innimellom.
  Har tenkt på det samme selv..Jeg tror jeg vil ha litt mer farger, men vet ikke helt hvordan, har hatt så mange ulike epoker i interiøret.Men det har ikke blitt lettere av den grun.:)
  Merkelig det der..

  Kos deg i din manns armer;)
  klemmer

  SvarSlett
 11. Førr nån nydelige bilda :)
  Utruli koseli soverom :)

  Klæm

  SvarSlett
 12. Ja enig i at det kan bli for mye av det hvite, men hjelpes meg så vakkert det er da.. vi har miks stil hjemme, men kunne godt tenkt meg mer farger hjemme.. særlig kontraster synes jeg er pent.. Vi skal ha en kontrast vegg i fargen lun lin og restn i chi hvit.. men ny sofa skulle vi hatt.. men har ikke råd for øyeblikket.. mye som går til disse barna.. :)

  SvarSlett
 13. Superfine biler! Og de skoene var jo bare lekre!!:)
  Har en award til deg inne hos meg, hvis du har lyst på;)
  Fordi du har en så fin og inspirerende blogg!!

  Klem, Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 14. For noen fantastisk fine bilder! Det som falt meg mest i smak er likevel skoene dine. Hvor i all verden har du fått tak i dem? Jeg MÅ ha disse jeg også!!

  Klem Camilla,
  camilla.skeie90@gmail.com

  SvarSlett