tirsdag 19. oktober 2010

Havre i Norgesglass
Det er noe ved "havrestrå" som sjarmerer meg veldig. Husker at jeg som lita pie også ble så fasinert når kornåkrene gulnet på høsten. Og det var spesielt i havreåkrene jeg kunne drømme meg bort. Hva er vel mer romantisk enn en gylden havreåker med en liten drømmende pike i.
Så når jeg plukket med inn en bukett havre trå nå i høst, kom herlige minner tilbake. Jeg elsker den delikate naturlige farven. Akkurat slik farve jeg lenge ønsket håret mitt skulle ha. Hihi...ja jeg har vært blond som havreåkeren også, men fant til slutt ut at jeg passer vel best som brunette :p
Her sover lillegutt ute i vognen sin. Han har blitt så stor nå og krabber ivrig bortover gulvet og reiser seg der han vil. Så nå er det ikke lenge til han går selv. Senere i dag skal vi på 8 mnd kontroll til helsesøster.
*smil*Har ikke blitt så mye tid til bloggen den siste tiden som jeg skulle ønske. Er mye annet jeg må bruke tiden til også. Men synes det er godt å kunne ha et litt avslappet forhold til det og ikke slik at jeg føler jeg absolutt MÅ lage et nytt innlegg hver dag bare for å gjøre det. For når jeg alltid må gjøre meg så flid med innleggene så kan det fort ta en del tid med meg ;) Noen bilder kan jeg redigere mange ganger før jeg blir fornøyd. Så jeg håper dere som følger bloggen min ikke synes jeg er en "kjiip" blogger av den grunn :p

Skal nok holde liv i bloggen fremover, for det står ikke på mangel av ideer og motivasjon, men rett og slett tid som vi har så alt for lite av! Har egentlig alt for mye jeg har lyst til å dele med dere der ute, så det går nesten litt i surr på en måte. Du kjenner kanskje til følelsen av å ha et hav av ideer og ønsker, ja det bobler nesten over og gjør at det blir vanskelig å vite hvor en skal begynne. Et kreativt idekaos på en måte ;)


Håper dere får en helskjønn høstdag!
Så er jeg plutselig tilbake ;)


Goklem
Marie16 kommentarer:

 1. Ikke stress vennen, blogging skal være gøy:)

  Sykt fint lys på disse bildene du viser..
  Jeg ønsker meg også slikt lys*ler*

  Ha en fin dag

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 2. Nydeleg kjære Marie! Såå vakre bilder, og eg er enig, kornåkrar er skjønne, drøymande... Tok masse bilder tidlegare i haust med dette motivet. Ville gjerne hatt med lillebroren i huset, men det passa ikkje slik. Smart med Norgesglas som vase, er fine til det meste! Plukkar alltid fram nokre extra mot jul, synes dei gjev slik lun stemning på kjøkkenet? Med telys i, kakeformer, kakemannar e.l.

  Blogg i ditt tempo, eg elskar innlegga dine, og tenkjer aldri over om det er lenge sidna sist, berrre at: Jippi, nytt innlegg frå Marie! :)

  Ha ein nydeleg oktoberdag saman med dine!

  God klem,
  Elin!

  SvarSlett
 3. Vakre vakre bilder.♥ Kos deg med bloggingen. Det skal være gøy og lystbetont. Ikke blogg av plikt. Det beste med bloggen din er jo nettop at du gjør deg så flid og at det er så gjennomført.
  Blir alltid glad når jeg ser et nytt innlegg fra deg Marie.
  Ha en fin dag søte deg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Å, helt fantastisk vakre bilder søte du! Du har alltid nydelige innlegg og det betyr mye mer enn å publisere innlegg hver dag:)

  Ha en herlig høstdag!

  SvarSlett
 5. Oh so wonderful.. I love this colours from your pictures soooooo
  Kram Susi

  SvarSlett
 6. Nydelig med kornaks i Norgesglass :-) Da jeg var lita, ble jeg så skuffa over at kornet ikke var mykt - for det så jo så mykt og deilig ut :-D

  Bra at du har et avslappa forhold til blogginga - det skal være artig, ikke en plikt :-)

  Ha en herlig dag og klem fra Siv

  PS Innbiller meg at jeg kanskje så deg i Rådhusparken forrige på torsdagen på formiddagen. Med vogn og sammen en litt voksnere dame. Kan det stemme?

  SvarSlett
 7. Sååå smart:) Det ble utrolig fint!! Flinke du:)

  Ikke tenk på det med bloggingen, vi er veldig glad for de innleggene som kommer:) Setter like stor pris på deg og bloggen uansett:)

  Klem:)

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder, ble så glad når jeg så de.

  SvarSlett
 9. Her går det mest på energien om dagen. I motsetning til de første tre månedene så har jeg nå heldigvis fine dager også, mens andre igjen er fullstendig sugd for energi. Jeg er litt usikker på om jeg har alle komponentene til Gisela øredobbene, men jeg skal sjekke det ut i morgen og gi deg beskjed da :)

  Nydelige bilder forresten. Jeg husker også at jeg ble voldsomt fasinert hver gang jeg så en havreåker, men det hadde nok en sammenheng med at de ikke fantes på fjellet der jeg vokste opp :)

  SvarSlett
 10. FANTASTISKE bilder, Marie! Heilt nydelig:)
  Skulle gjerne hatt ein kornåker i nærheten...

  Enig med deg, man BØR ha et avslappet forhold til bloggingen, ellers kan det lett stjele både energi og dyrbar tid. Er ikke alltid så avslappet selv, men mest fordi jeg alltid har så mye jeg VIL lage innlegg om. Har uansett blitt enig med meg selv i at jeg MÅ roe ned.

  Nå har jeg bryllupsbilder som skal redigeres, men stresser ikke med neste innlegg. Burde kanskje jobbe litt mer med hvert innlegg, altså over tid, og ikke stresse med å få det ferdig med en gang, og så ikke være fornøyd etterpå.
  Dine er ALLTID så perfekte, vennen. Digger deg og bloggen din!!

  I kveld er det TV og hekling som gjelder.

  Ha en kos kveld da, søta!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 11. Så masse herlige innlegg du har her nå, har hatt noen dager med dårlig blogglesing og det merkes.. Plustelig har jeg gått "glipp" av så mye. Veldig koselig å vite at du er innom meg ofte:-) Det må være lov å være på besøk uten å si hei:-)

  Nattinatt♥

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder i behagelige farger!

  Skjønner hvordan du har det... Kjenner at jeg stresser litt med at jeg MÅ blogge! Men... det er jo egentlig opp til hver enkelt hvor mye blogging man vil, og KAN, prioritere! Jeg er iallefall veldig glad i å lese, og se, innleggene dine når de kommer! Alltid delikate og inspirerende:)Men du må ikke stresse;)

  Klem fra Janniche,
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 13. Vakre bilder Marie! Fantastisk lys!

  SvarSlett
 14. Enig med deg, kornet facinerer og er utrolig der det står i sin prakt på høsten! Gyllent og vakkert!
  Og så flott det var i Norgesglass! Jeg har også mange norgesglass,som fylles med masse forskjellig. Bla. sand & stein fra alle våre reiser til fjern og nær...
  Ha en fin dag med lillegutt!
  Klem;-)

  SvarSlett
 15. Nydelige bilder! Jeg er også veldig glad i norgesglassene mine.

  MaiaKLEMMER

  SvarSlett