torsdag 9. februar 2012

"our days passes by...

...but do you notice it?
It may sounds like a cliché, but I try to
treasure every day as it was my last one.
I try to be aware of every moment,
everyday life and that today matters
as much as tomorrow."


Ja jeg prøver å ikke stresse i gjennom hverdagen, ikke bare fokusere på hva som kommer i morgen og hvor bra alt vil bli hvis vi bare får gjort det og det og det. Jeg vil sette pris på livet her og nå! Dette er ord som i grunnen føles veldig oppbrukt, men som fortsatt er så betydningsfulle.
I mine øyne er det ofte klisjeene som utgjør det virkelig verdifulle i livet. Jeg er glad for min egen tilstedeværelse og bevissthet rundt dette og jeg tror det er avgjørende for å kunne føle genuin lykke.


Jeg glemmer ikke den dagen jeg så en lykkelig ung far med all verdens tid, som bar sin lille datter på armen på oppdagelsesferd gjennom Rema butikken en travel lørdags formiddag. Mens folk stresset for å handle inn til helgen, beundret jeg disse to på avstand og gledet meg over farslykken jeg så og barnelatteren jeg hørte.
På slutten av handleturen min fikk jeg et overraskende møte.
Den pappaen jeg hadde beundret viste seg å være en av de største festløvene jeg husker, men som nå hadde funnet meningen med livet...i sin datter. En klisje som han selv sa, men fremdeles så SANT!

Et dypdykk i bildearkivet mitt resulterte i disse vakre pionene jeg hadde en av mine fineste fotoshoot med. Jeg begynte innlegget med noen bilder fra kjøkkenet og et nytt skilt som har flyttet inn der, men da teksten tok en annen retning passet disse blomsterbildene bedre inn.
Snart helg igjen!
Den forrige gikk forbi som lynet, like så har uken gjort...
men selv om det ofte føles at tiden raser forbi,
nyt ditt "her og nå"!


Klem Marie

3 kommentarer:

 1. Nydelig bilder!
  Og helt sant det er de små tingene som gjøre store forskjeller! en klisjeene fra en tine reklame ;)

  Ønsker deg en fin helg!
  Vicky

  SvarSlett
 2. Nydelege bilder og vakre ord. Så sant så sant, man skal ikkje stresse seg gjennom kvardagen men stoppe opp og nyte! Takk vennen, akkurat den påminnelsen eg trengte i dag. Trur eg sett meg ned og syr i staden for husarbeidet eg, hihi.
  på UL i går, alt vel med prinsessa:) Vore ei hektisk veke dette, men no skal eg og kjæresten kose oss; fest med fotoklubben i kveld, bytur i morga (og innom butikker for å sjå på fliser, innredning etc) i morga og tur med fotoklubben på søndag. Veslegut hos papsen.
  Har hatt nokre fiiiine bruktfunn siste dagane og er sååå happy hihi, små gleder. Fant meg også ei fin taklampe på Kremmerhuset i går til tv kroken:)
  Håper det er bra med deg, snuppa. NYT helga no.
  Stor klem!

  SvarSlett