lørdag 10. mars 2012

this is why I love winter...


all photos: Maruska


all photos: MaruskaVinteren er deffinitivt på hell og her regner det mest om dagene. Jeg gleder meg enormt til våren, selv om jeg også er veldig glad i vineren. Det er jo akkurat det jeg synes er den store sjarmen med årstidene og kunne sette pris på hver og en av dem akkurat slik de er. Jeg ville nok ikke satt like stor pris på våren og sommeren hvis vi ikke hadde hatt høst og vinter.
Det du ser på bildene jeg viser i dag er gode eksempel på hvorfor jeg elsker viter som sommer. Det som er dumt er at vinteren dessverre ikke alltid er så vakker som her, men derfor ekstra god grunn til å nyte og minnes slike nydelige vinterdager. Håper du har en herlig lørdag!

Klem Marie


14 kommentarer:

 1. Krásný den! Obdivuji Váš nádherný blog plný inspirace a překrásných fotografií!
  Maru

  SvarSlett
 2. Fantastisk vakre bilder!♥ Vinteren er fin ja. :)
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 3. FANTASTISKE vinterbilder, vennen!! Her har vi hatt så dårleg vinter at eg ikkje har fått tatt slike bilder i år, litt trist. Men men, no gleda eg meg berre til våren er her for fullt!

  Her har vi dugnad. Har fått gjort masse, gleder meg til å vise. Veslegut har fått nytt gulv og straks nytt vindu, så skal det listes og vi kan begynne å innrede. Har ein del bruktfunn som skal malast, så i mål kjem vi ikkje på ei stund enda. MEN vi kan flytte inn der han er no og så begynne på soverommet vårt, det må bli ferdig til prinsessa kjem...

  Håper du har ei fin helg!

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Flotte vinterbilder!

  Våren er min favorittårstid!

  Ha en fin lørdagskveld:)

  SvarSlett
 5. Nyyydelige bilder av vårt vakre vinterland ♥
  Jeg er og glad i alle årstider, og som du sier, vi hadde nok ikke satt like stor pris på de forskjellige om det ikke hadde vært så stor variasjon som her i landet:)

  Gleder meg til vår, men har koooosa meg med vinter ♥

  SvarSlett
 6. Vinteren kan være veldig vakker - er glad i vinteren selv jeg. Men har på Nordmøre har vi igrunnen ikke hatt vinter enda men håper håper håper på en fin vinterpåske på fjellet:)
  Nydelige bilder alle som én - akkurat slik vinter vil jeg ha!:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 7. Beauuuuuuuuuutiful winter, I love your pictures, amazing
  have a good Sunday

  SvarSlett
 8. Her var mange flotte bilder!
  Misunner deg den fine vinteren, her i vest har den for det meste regnet bort denne gang. Jeg krysser fingrer og tær for en fin sommer :-)

  SvarSlett
 9. Her var mange flotte bilder!
  Misunner deg den fine vinteren, her i vest har den for det meste regnet bort denne gang. Jeg krysser fingrer og tær for en fin sommer :-)

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder :) Du har et fantastisk øye for fotografering! En fantastisk lys, jeg ser kulden, og det ser herlig ut for en nordlending som savner snøen her i Rogaland :)
  Ha en fin kveld, klem fra Ella

  SvarSlett
 11. Du og du for noen vakre bilder!!!
  Det store i midten var bare heelt fantastisk!
  Jeg elsker også vimterene - når den er sånn som dette! Synd at det er så alt for skjelden...
  Ha en flott søndag, Marie:)
  klem, Janni

  SvarSlett