onsdag 14. mars 2012

loveable fashion illustrations


viaNoe jeg liker innmari godt er å surfe nettet for inspirasjon og informasjon av alle slag. Nylig dukket disse bildene opp i en av mine mangetallige inspirasjonsmapper etter et google søk. Jeg er på utkikk etter å kjøpe noe å pynte veggene med her hjemme, men også etter inspirasjon til planene om å både male og tegne selv.
Jeg har alltid hatt et øye for både penselen og blyanten, men da fotointeressen tok av for noen år siden måtte de dessverre vike en del for min kjære Nikon.
Men en vakker dag skal de få komme frem i lyset igjen, når både tid og ide er til stede. Enn så lenge blir kunst- og motelidenskapen foret med illustrasjoner som disse.
Døgnet har altfor få timer til overs, det er iallefall sikkert! Jeg skulle gjerne hatt mye mere tid til å skape og være kreativ... fotografere, male og tegne, sy alt fra puter til feminine bluser, snekre møbler og nostalgiske leker, lage eksotiske matretter og bake søte kaker for så å fotografere til matbok etterpå...

via

via

via
via

Klem Marie

6 kommentarer:

 1. Så stilig då vennen! Eg er eigentleg dårleg på surfing.. sitt for det meste med egne bilder og sånn. Må bli flinkare...!
  La ut bilder av gutterommet i går. Vi er veldig fornøgde:) mest av alt Aksel.

  I dag har eg sydd babyklede. Eller altså, ting tek tid men eg sitt og puslar med deg, koseleg.

  Ønsker deg ein fin torsdag vidare.

  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Mye tøft der ja :-) Så du tegner og du da?? Er d noe du ikke kan?

  Høres bra ut at du har noen ideer ifht fotografering, gleder meg til å høre :-) Vi trenger ikke vente så veldig lenge før vi møtes - bare si fra når du har tid du :-))

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 3. For noen utrolig vakre bilder!!!

  Fordi din blogg er unik og gir masse inspirasjon har du fått oppføring på min nye nettside www.Inspirasjonsguiden.no
  Håper du vil ta en titt og kanskje du kunne tenke deg å være ukens gjesteblogger i løpet av april/mai mnd?

  På bloggen min www.shabbycharm.blogspot.com finner du et "Inspirasjonsguiden symbol" som det hadde vært kjempe hyggelig om du ville legge ut på siden din!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 4. WOW! Hvilket talent!
  Jeg syns du skal få innvilget søknaden om flere timer i døgnet! Det ville gledet mange :-)
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett