fredag 23. november 2012

Nedtelling...

...til advent

Nå er det jammen meg bare en uke igjen til det er adventstid igjen. Kjenner det skal bli koslig med førjulstid og julekos i dagene frem mot jul. Her i huset er det ikke så mye som minner om jul ennå, men to juletre har fått parkert i stuen. Disse er fra nettbutikken "Juleting", men jeg har malt de hvite. Disse hjertene i tre er også i hus. Fiiine!
Trekrakken fra Home & Cottage er en absolutt favoritt. I morgen skal den få bli med ut i skogen en tur. Det er nemlig julekortfotografering med gutta som skal gis et forsøk :) Og mor er spent på om det vil bli sukses.

 

To hjerter i par. Så fine trehjerter malt i grått med en slitt drivved look. Disse er også fra "Juleting". Ta en titt i den koselige nettbutikken som har mye fin julepynt! 
Garn til strikkeprosjekt ligger klar. Har vært på Stoff & Stil og handlet mohair- og ull garn i grått. Må prøve meg på noe enkelt som puter, før jeg evt. begir meg ut på noe større. Har veldig lyst til å strikke Skappelgenseren som halve Norge allerede har, men venter på at nye strikkekit vil bli lagt ut for salg. Enn så lenge har jeg både en stikkekyndig mor og svigermor som er så snille å strikke de søteste små jakker og hentesett til babyjenta som kommer i februar :)
 Nyt helgen!5 kommentarer:

 1. Fine ting, fine bileter...
  Gleder meg til å pynte ordentleg neste helg! No har eg latt dei nye tinga stå framme då, så vi har tjuvstarta litt:-)
  Håper formen er fin, vennen. Jobbar du endå?
  Huffa meg, babytida FLYT - vesla snart 7 mnd !!!
  Vi skal virkeleg kose oss i adventstida:)
  Onsdag skal vi ha juleversted her, 4 4-åringer og 4 mødre (lurer på kven som blir mest ivrig, små eller store? Eg elsker jo slikt!).
  I helga skal vi nyte det fine veret og gode vener. Har vore lite natur og sosialt mens vi har jobba på badet... men snart i mål no heldigvis!

  GOD HELG!!

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Herlig at det endelig snart er advent!
  Det er en så koselig tid... og nå kan vi endelig starte å pynte hi, hi.
  Nydelige bilder som alltid :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. Så fin den krakken var! Likte godt kurven også.
  Lykke til med julekortfotografering! Det burde vi også få gjort. Alltid ute i siste liten... :)

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder!
  Gleder meg veldig til jul men det gikk ikke opp for meg før ganske nylig hvor kort tid det er igjen:)
  Håper dere fikk fine julekortbilder idag!
  Ha en flott kveld - klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. superstili krakk! Lykke til me fotograferinga :) Hadde ett stort ønske om å få det gjort me mine 3 håpefulle, men mellomste va veldig klar på at det ikke bei å skje :P hehe... Så får vi se :)

  Fin søndag til dæ!
  Klæm Trine

  SvarSlett