lørdag 17. november 2012

...et finn.no kupp!
Mulberry Alexa Oversized


Naturen kan være så vakker selv nå i november!!!
 ...the handbag

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg noen veskemani opp gjennom årene, men det henger nok sammen med at det går som regel ei stund mellom hver gang jeg finner ei veske jeg virkelig liker og kan tenke meg å bruke. Samtidig sliter jeg gjerne ut favorittveska før jeg ser etter en ny hverdagsveske. Som denne fine brune i imitert skinn fra Accessorize har fulgt meg en god stund nå, men kvaliteten er jo dessverre ikke like god som en gjennomført veske i ekte skinnvare. Hadde den bare vært ville den nok blitt brukt mye lengre.
Heller har det aldri falt meg inn å bruke mange tusen på en "designveske" bare for merket sin skyld. Jeg har vært forelsket i den klassiske Chanelvesken med metall lenke lenge, men aldri giddet å bruke flere tusen på en når kopiene er nesten like fine og det er en veske jeg kun ville brukt ved få anledninger.
Nå har jeg derimot selv tatt steget inn i alle andre damers hysteriske designveske- univers og det blir nok med denne snarvisiten, ihvertfall på laaang stund kjenner jeg meg rett. Denne vesken lokket pga sitt tidløse design, gode skinn kvalitet og med sine detaljer som alle appellerer til meg. Men den kunne like gjerne vært av et ukjent lavprismerke for min del og Murberryvesken som jeg har blitt heldig eier av ville nok aldri vært min måtte jeg punget ut det den selges for som ny i butikk. Selv har jeg vært heldig å kuppet en på Finn.no av ei trivelig dame fra Valdres. Veska er som ny og kommer nok til å følge meg i maaange år fremover :) Jeg sier det igjen...Finn er genial! 

 


Nydelig lyst beige skjerf fra Bik Bok.De vistne sommerblomstene som står igjen i noen krukker på verandaen har jeg ikke hatt hjertet til å fjerne ennå :p Synes de er så vakre selv nå og ikke minst fotogene. De skal få stå litt til før jeg bytter de ut med "julegrønt" og lys til advent.
Men nok om designvesker og vistne blomster, her skal nå helgen nytes med min lille familie og kjære lille søster som kommer på besøk. Kanskje får vi til litt juleverksted også. Fin lørdag!!!


 

6 kommentarer:

 1. DEn veska har jeg også!!!!
  Fineste veska på jord :-)

  Fin lørdag til deg

  SvarSlett
 2. Again and again, beautiful pictures of you! The oversized bag is just cute! Love it! Have a very old one, also brown, which I carry alwasy with me! Have a beautiful we, hug Barbara

  SvarSlett
 3. Den vesken er lekker, så der var du heldig ja:))
  De veskene blir jo bare finere jo mer de erbrukt og, så det er en veske for life:))


  Ha en fin fin lørdag ♥

  SvarSlett
 4. Stilig veske :-) Jeg elsker Finn jeg ;-)

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 5. steikji.... jeg er råååååmissunnelig... kjente d stakk i magen når jg så bildet ditt.... drit lekker... jeg lurte på en slik for eit år siden, men havna på louis vuitton's speedy i stedet.... angrer ikke.... men kjente jeg fikk lyst på lik som deg!!! men d kommer ikke til å skje i dette tiåret.... hehe.... :)

  SvarSlett
 6. Iiiiiiiiiiik!!! Snakk om kupp da!!!
  Jeg har ønsket meg denne i årevis, og en dag skal den bli min:-))

  Nyt søndagen:-)

  Klemmer, Rosa

  SvarSlett