torsdag 10. november 2011

Litt ymse...
...fra meg i dag. 
De siste dagene av denne herlige årstiden nytes! Om høsten er det godt å kunne unne seg litt nytt i deilig og varm strikk.  Denne sesongen har både farver og former truffet meg rett hjem. 
Og spessielt har HM imponert meg med både gensre, tunika og cardigan i duse beige og pudder nyanser. Ikke lett å motstå når man først har forelsket seg :)Jeg liker en enkel tidløs stil i interiøret, med akkurat passe blanding av det gamle og moderne. Ingen tvil om at dette er en livsstil som innebærer en stadig endring og jakt etter sin egen personlige og unike stil.
Akkurat nå er spessielt spisestua dominert av gamle møbler jeg selv har pusset opp. Der vil jeg ha en endring og det første innslaget blir forhåpentligvis etterhvert Eames. Har lenge ønsket meg disse og nå har jeg fått muligheten til å kjøpe noen rett fra Kina til en brøk del av prisen her hjemme.
Håper kvelden din er fin!

HØSTKOS

6 kommentarer:

 1. Åhh, jeg sitter alltid å sukker dypt når jeg ser på bildene og interiøret ditt...
  Rett og slett LEKKERT! ALT!
  Og misunner deg evnen til å redigere ;)
  Heldig du som får Eames billigere da!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Jeg bare ELSKER bildene dine ♥
  Og en haug med slike digge gensere og jakker har jeg og shoppet til høst og vinter - deilige farger!!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei
  Nå har jeg kikket inne hos deg så lenge, men aldri rotet meg til å legge igjen kommentar. Elsker bloggen din og de utrolig nydelige bildene dine. Skjønner ikke hvordan du får alt til å se så skjørt og delikat ut. Jeg prøvde å laste ned litt stæsj fra nettstedet du anbefalte, men fikk beskjed om at det var en usikker kobling. Har du noen råd?
  Uansett, ha en herlig helg. Klem Kari

  SvarSlett
 4. Vakre bilder av vakre ting, vennen. Alltid!

  Endeleg er bryllupsfotograferinga over. Heldigvis var vi heldige med veret og ferdige før det vart mørkt, men ikkje det beste lyset uansett.. sitt og redigerer no. Litt fornøyd og litt ikkje;) slik eg hadde forventa! Øvelse gjer mester?!

  Håper du har ei fin helg! Skriv ein liten mail og fortel om nyjobben din då;)

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Så herlig bilder du viser:) *liker*

  Jeg kom plutselig til å tenke over at du har falt ut av bloggelisten min??! Så nå har jeg kost meg med flere fiiiine innlegg og bilder. Flinke flinke deg:)

  Ha en fin mandag.
  klem

  SvarSlett
 6. Nyyydelige bilder!!!

  Ny konkurranse hos øyeblikk nå, du bør henge deg på :)

  SvarSlett