søndag 27. januar 2013

Lazy Sunday♥

Late søndag & dagen der på etter en super koselig bursdagsfeiring for den lille 3-åringen vår. Nå sykkles det for full fart på ny trehjulsykkel rundt stua og kjøkkenet her. GledeEn liten tur ut i snøen etterhvert for å prøve nye små ski blir det vel også i.l.a denne søndagen.
Imens nyter mammaen en rolig stund med en rykende kaffekopp og et ferskt "Elle Decoration" fylt med masser av deilig interiørinspirasjon. Soveromsstylingen over traff meg ihvertfall mitt i hjertet. Lyst, svalt og harmonisk & akkurat en slik stemning jeg ønsker meg på eget soverom! Den lille trekrakken, skinnefellen på gulvet, det strikka pleddet på sengen og lyset gjennom tynne hvite gardiner...SMUKT!

Inspirasjonsbladet for Jotuns nye maling Wonderwall gikk rett hjem hos meg også. Smekk fult av nydelig og inspirerende interiør og delikate farvetoner! ELSK! Kunne godt flyttet inn i denne stuen ;)

 


 Fin søndag!5 kommentarer:

 1. I love the colors. It looks so warm and cozy!

  SvarSlett
 2. Love the whites, white is definitely in at the moment.

  SvarSlett
 3. Herlig herlig søndag!!
  Deilig med late dager hvor man kan kose seg med barna og lese i fine blader:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. hei, fin blogg:) bare lurer på en ting, hvilken størrelse har du på den hjemmelagede trekasse hylla de? tenkte å lage, er jo så vanskelig å finne ferdig kasser;)

  SvarSlett
 5. Marthe:
  Takk for fine ord :)
  Mål på kassene er: 52cm x 37,5 cm. Og de er 26,5 cm dype.
  I dettte innlegget kan du lese litt om ftemgangsmåten min: http://maruska21.blogspot.no/2011/10/trekasse-hylla.html
  :)

  SvarSlett