fredag 12. oktober 2012

mot mørkere tider...

Lysestaken fra Bloomingville har jeg ønsket meg lenge og blir nok flittig brukt
fremover. Så enkel og skjønn design. Levert av Bolina.

 


...det er det ingen tivil om. når to-åringen i huset har begynt å poengtere at det er "mørt ut" fordi han ikke lenger legger seg og står opp igjen mens det er lyst ute.
Selv om det kan være litt stusselig med mørke og kulden som kommer smygende, synes jeg likevel mørketid er ei koselig tid hvis man bare husker på å kose seg litt ekstra innendørs med tente lys, varme drikker, kanskje en førsmak på pepperkaker og etterhvert ta fatt på koselige førjulssyssler. Juleverksted med barna og kakebaking står høyt på aktivitetslista her i høst.

  Finfin stripete linpute fra Himla også levert av Bolina.


  Fin lørdag!


5 kommentarer:

 1. Har ikke helt vent meg til mørket og tanken på at det om noen strakser kommer snø, men koselig med tente lys om kveldene bare en har tid og huseker tenne de.... ikke alltid det her i heimen må jeg inndrømme :) Ha en fin ny høstdag.

  Klæm

  SvarSlett
 2. Mørketid er godt det, og den lysestaken er nydelig! :D

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder:)
  Flott lysestake og pute ♥
  Her ser vi og veldig frem til julesysler, og tre julemagasin er allerede i hus, hihi;))

  SvarSlett
 4. Fiiiine bileter og koseleg du har det! Eg har og pynta med slik lyng inne, og jobber med å få stova i skikkeleg haust/vinterstemning.

  Håper det er bra med deg, og at dokke har ei nydeleg helg. Vi har grilla i fjøra og i dag vore på øyane. I morga skal vi ha familiefotografering i ein nydeleg allè... håper berre den har dei flotte haustfargane som eg ser for meg...!??

  Fin kveld til deg, søta!

  Klem M

  SvarSlett
 5. Lekre bilder og fineste lysestaken. Ja puta også er utrolig fin!
  Høsten er kjempefin, vakre farger ute og stadig koseligere inne med tente lys og førjulssysler:) Eneste kjedelige er julevasken...:)
  Klem fra Kristin

  SvarSlett