lørdag 5. mai 2012

...le jardin









Det har har skjedd en god del utenfor husets fire vegger her det siste året. Endelig begynner hagen å ta litt mere form, men fortsatt langt ifra ferdig da. Flere busker og blomster skal få flytte inn denne sommeren også og en større veranda/terasse står snart ferdig. Bildene i dagens innlegg er nok ikke tatt i år. Så langt har ikke våren kommet her hos oss ennå. Disse ble knipset på sensommeren i fjor etter at både trestokker, steiner og vekster hadde funnet sin plass.
"Grusstien" med steinheller går rundt halve huset og ble et fint tiltak istedet for om vi bare skulle sådd plen, da vi uansett har en relativt stor plen på oversiden av denne trasseen.
Jeg har mange tanker og ideer til hage og gleder meg til å ta fatt på utearealet igjen. Vil gjerne skape noe som er litt eksotisk hvor "strandkanten" og "japansk hage" er noen stikkord. Lavendelen er så klart velkommen hos meg også! Elsker synet og duften av den.












God lørdag til deg som titter forbi :)

klem marie





6 kommentarer:

 1. Nydelig hage! Spennende med stikkordene strandkant og japansk hage. Lykke til med videre arbeid. God lørdag:)

  SvarSlett
 2. I like the photo with (your?) little boy! so cute!
  Have a nice weekend ♥ Esther

  SvarSlett
 3. Åå, nydelige bilder!!
  Så flott hage dere har, flott opparbeidet :)


  PS: ny fotokonkurranse på Øyeblikk nå, et tema som passer deg :)

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 4. lovely lovely work!

  smiles to you.

  michele

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder og fiiiiin hage, snuppa! Vi skal begynne så smått i sommer med hagen her, men først og fremst verandaen, inngangspartiet og leikehuset/leikeområdet. Må sjå kordan hagen fungerer i sommar og kva vi kan beholde/fjerne før vi begynner for fullt - og så må eg lese meg opp litt på hagestell hehe.

  TUSEN TAKK for gratulasjoner!!! Vi er så utruleg lykkelege med vår vesle Vilja:)
  Ho er berre knusedeilig og såååå rolig og snill. Søv og et. Våken nettene då, hehe, men det går seg vel til. Eg søv no endeleg godt (når eg har muligheten:) og bekkenplagene ser ut til å gi seg litt etter litt. No skal vi berre KOSE oss! Snart skal vi ta vår fyrste trilletur - gleder meg!

  Ønsker deg og dine ein fin søndag vidare.

  Klem Marianne

  SvarSlett
 6. Wow sier jeg bare! Så lekkert!! Gleder meg til å se hva dere vil tilføre hagen med i år:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  SvarSlett