tirsdag 10. januar 2012

Hvor mye ville du bydd?

Jeg hadde jammen ikke trodd den gang dette skapet stod ferdig pusset, sparklet, mere pusset og malet ferdig i sin første gang antikk hvite farve og senere i en lys grå tone, at å selge det kunne bli aktuelt!
Skapet jeg har kjørt ens ærend til Sverige for å hente og brukt timesvis på å få det akkurat slik det så ut i tankene mine. Men slik er det å ha interiør som lidenskap og livsstil, man har en evig glede av å bytte ut og fornye. Jeg har lenge ønsket å bytte ut litt mere av de gamle møblene med noe mer moderne for å få en jevnere fordeling av gammelt og nytt.
De gamle møblene jeg har arvet ønsker jeg naturlig nok å beholde og med lagringsplass lik null er det i så fall mitt kjære svenske klenodium i heltre fra sent 1800/tidlig 1900 som må ryke. Men det bare hvis jeg får igjen det skapet er verdt for meg.
Det er i den sammenheng, for å ha noe reelt å forholde meg til, jeg ønsker å spørre dere om hva dere tror er en riktig pris på et slikt skap?Slik (bilde under) så skapet ut etter den første restaureringsrunden. Jeg befant meg på den super romantiske interiørbølgen for ca et par år tilbake på samme tid som jeg opprettet bloggen.
Jeg gikk fort lei det overdrevne romantiske og prøvde å gi litt slipp ved å gi skapet en litt mere "røff" finish med lys grå og matt murfølelse fra Pure & Original og nye rustikke beslag bestilt fra Danmark.


Gonattaklem fra Marie

8 kommentarer:

 1. Du kan nok fort få noen lapper for den der, nydelig var den :)

  SvarSlett
 2. Fint skap,har nesten det samme selv...men har ikke vært like flink til å pusse opp mitt.
  Aner ikke hva en kan få for det....
  ha en fin dag

  SvarSlett
 3. Nydeleg nydeleg. Enig, nokre lappar kan du nok få for det. Bedre å begynne for høgt og så gå ned enn å begynne for lavt. Vakre bilder, vennen!

  I natt sov eg ENDELEG godt! La meg med Aksel i åtte tida, og sov til kl ni!!! Utruleg deilig! Ingen vonde bein og ingen juks. Måtte det berre vare. Skal uansett til akupunktur i dag då.
  I går natt sovna eg fyrst i sju tida på morgonkvisten, heilt grusomt. Og dagen totalt øydelagd. Grrrrr altså. Jaja men det er no til eit godt formål!;)

  Ha ein fin dag, søte du!

  Klem Mariannne

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ååå, skulle ønske jeg bodde nærmere slik at jeg kunne ha kjøpt det.... Hvilken gråfarge har du brukt forresten? Klem.

  SvarSlett
 5. For et nydelig skap! Det ble myyye finere nå, ennå det var fint før :)

  Det hadde vært hyggelig å sett de fine bildene dine på nettsamfunnet Stylizimo.com - de er ekstremt inspirerende.

  Sjekk ut hva jeg siden her om du vil: http://stylizimo.com

  Ha en fin dag!
  klem Nina

  SvarSlett
 6. Pent skap altså. Nesten umulig å si noen pris, jeg har en følelse av at prisene har falt en del. Selv tok jeg kr. 400,- for et lintøyskap (som trengte et malingsstrøk), og det tok tid å selge det faktisk. Skapet ditt er jo strøkent da, så du bør jo få en del for det.

  SvarSlett
 7. Si fra hvis du selger! Mulig jeg er interessert:-) hvis du bor på østlandet da, fnis.. Klemmer

  SvarSlett
 8. Ta kontakt om du selger....kunne gitt ganske mange lapper jeg :)

  Pedersenheidi@hotmail.com

  SvarSlett