fredag 9. desember 2011

Waiting for X-mas


At det er noen som gleder seg til jul her i huset kan jeg trygt si. Storebror er i alle fall veldig spent og ønskelisten er skrevet. Lillebror derimot er ennå litt for liten til å skjønne seg på oppstyret rundt adventstid og jul. Men den lille røveren vår storkoser seg når snøen daler og titter nysgjerrig ut av vinduet.
I år kom snøen som bestilt. Kunne ikke vært bedre timing etter en nydelig og snøfri høst. Nå håper vi bare den holder slik at vi får den etterlengtede hvite julen.Legger ikke skjul på at jeg liker å kose meg litt ekstra i førjulstiden og det går mye i varme drikker frem mot jul. Ekstra nytelse blir det med dette lekre kruset fra Kremmerhuset. Flere slike er mer enn velkommen på ønskelista til jul :)
Om noen skulle lure på hvor jeg har fått tak i de stilige rammene rundt bildene og snøkrystallene, bør du ta turen innom DesignerDigitals. Her kryr det av kule digitale effekter du kan kjøpe og laste ned til bruk i Photoshop. Jeg har mappen min full allerede.

Ønsker dere alle som titter forbi en herlig 3.advents helg!!
Nyyyt den!

KLEM5 kommentarer:

 1. Nydelige, stemningsfulle bilder snuppa!!

  Ha en fin kveld :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Jeg tenkte at jeg måtte huske på å spørre hvor du hadde fått tak i snøkrystallene, de er så fine. Tusen takk for tips! Rett inn og sjekke etterpå:)
  Ha en flott kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Kjempefine bilder, vennen! Kjøpte halve Kremmerhuset i dag, men såg ikkje det kruset!? Må vel tilbake ein tur då hihi.
  Her skal siste par vekene nytast! Har kome godt i gong med julegåver no og julekorta er bestilt. Baka har vi og gjort litt av (men blir meir!). Har berre eitt foto oppdrag att og då er det berre julekos:) Herleg med snø i desember!

  Håper du har ein fin fredagskveld, vennen!!

  Klem frå Marianne

  SvarSlett
 4. Så vakre bilder! Du er råflink! Kunne ønske jeg hadde photoshop! Må få meg ny pc først. Det kruset var også nydelig! :)

  Ha en flott helg!

  Klem Lene

  SvarSlett
 5. Herlige Bilder..tenk å være barn i denne tida...helt fantastisk, KLem Å

  SvarSlett