fredag 13. mai 2011

BAD

Badet vårt begynner endelig å ta form. Takket være en hederlig innsats av både mannen og en kompis som har stått på med flisleggingen i løpet av våren begynner det å likne et baderom :) Og det blir så bra! Den lyse grå flisen vi har brukt gir badet et tidløst og harmonisk uttrykk, som jeg rett og slett elsker.  Og med litt innventar og interiør i hvitt og naturmaterialer blir nok ikke resultatet langt i fra drømmebadet.
Jeg har tidligere skrevet et innlegg om flisene vi har brukt, her. Vi gikk for matt lysegrå flis i 60x60cm på gulv og 30x60cm på vegg, lagt på tradisjonelt vis. I dusjsonen og på veggen bak toalettet ville vi bryte opp med 3x3cm polerte mosaikkfliser. Fortsettelse fra badet følger...
Fredag for to uker siden  endte med en pc som kortsluttet og derav en uønsket bloggpause for min del. Uten egen pc og redigeringsprogrammer merket jeg at blogglysten dalte brått. Men det kunne jo ikke vare så lenge og jeg så derfor ikke annet valg enn å gå til anskaffelse av en lenge vurdert Mac Book Pro. Nå håper jeg på litt mere tid her i blogglandia fremover :) Det er heller ikke til å legge skjul på at det herlige varme solværet vi har hatt de siste dagene også har medvirket til mindre aktivitet foran dataskjermen. Her skal fredagskvelden avsluttes snart. Håper dere alle nyter herlige vårdager!!

Klem Marie


11 kommentarer:

 1. Det blir sååååå fiiiint! Lekre fliser altså.
  leder meg til å se litt mer av deg fremover.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 2. Hei,

  For noen nydelig bilder og et helt fantastisk fint bad! Og, gratulerer så masse med ny mac. Håper å se mer fra deg fremover for du inspirerer med de fine bildene dine :O)

  God helg til deg!

  Carina:O)

  SvarSlett
 3. Vill bara önska en trevlig helg!

  SvarSlett
 4. Så fint badrum, härlig färg/ johanna

  SvarSlett
 5. Dear Marie,
  you have a very beautiful bathroom with great details!
  Have a nice weekend,
  Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 6. Nyyyyyydelig bad:D Det ble utrolig flott:D

  SvarSlett
 7. så lekkert!!! alt du setter i gang med og viser er så flott og delikat...
  god lørdag
  klem

  SvarSlett
 8. wow, det er råååå-lekkert!
  skjønner godt at du er fornøyd!!

  klem beate

  SvarSlett
 9. Flott bad og flott mann;-)
  Badet ser virkelig ut til å bli en OASE, gleder meg til å se det ferdige resultatet!

  Kos deg i helgen, håper solen skinner på deg:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 10. Så fint det blir - gleder meg til å se det ferdig :-) Vi holder også på å pusse opp bad på landstedet :-))

  Fortsatt god helg - klem Siv

  SvarSlett
 11. Det er jo typisk at RM åpner butikk i Tr.heim nå som jeg har flyttet laaaangt unna, men da får jeg legge nok en butikk til lista som må besøkes de få gangene jeg er der da ;) Vet du når de åpner?

  Lekkert, lekkert, lekkert bad forresten. Fargen på flisene er deilkat og nøytral, akkurat slik jeg liker det også. Skjønner godt at dere er strålende fornøyd med det :)

  Håper du får en fin 17. mai med dine kjære :)

  SvarSlett