søndag 24. april 2011






Så var noen herlige påskedager på fjellet over. Blei ikke mye skigåinga da snøforholdene ikke var det store å skryte av. Men fikk noen fine vårdager til fjells likevel. Deilig med vårstemning og lange dager med mye sol. Og enda deiligere var det å komme hjem til grønne skudd på trær og busker :) Nå skal vi nyte siste rest av påskefri her hjemme med våronn og vindusvask i morgen, hehe. Deler noen påskebilder jeg ikke rakk å poste før vi dro på hytta uten internettilgang. Påskekyllingen og påskeegget som lillebror malte i barnehagen henger fortsatt og pryder veggen i gangen. Alltid så koselig med det småtassene lager selv :)



Pynter ikke så stort til påske her i gården, men noen egg og litt gult er alltid koselig :) Enkel dekorasjon som litt kvist og egg i en keramikkskål fra Ikea gjør sitt for litt påskestemning.







Jeg er langt fra noen strikkerske, men akkurat nå ligger utrolig nok to strikkepinner i bambus med ca 40 masker gult garn og venter på å strikke en pute. Strikketøyet er i utgangspunktet ment som props til en fotoide jeg tenker å gjøre ved neste fotoshoot :p Men så fikk jeg samtidig en ide om å lage en liten pute av det. For å strikke to stykker rett på rett uten at det går utover tålmodighetnen burde selv jeg klare, hehe.





Håper dere har hatt en strålende påske så langt!!
Ha en fin 2.påskedag alle sammen!


Stor klem Marie :)



6 kommentarer:

  1. Dear Marie,
    what stunning photos on your blog!
    I´m always so glad, when I see, that you have a new post on your blog!
    Wish you a happy 2. Easter day too!
    Hugs,
    Yvonne

    SvarSlett
  2. Wow, for noen nydelige bilder ! Herlig med påske. Klem Merete

    SvarSlett
  3. Sååå fine bilder vennen! Høres ut som dere hadde fine dager på fjellet. Jeg følge det også sånn da vi kom hjem i går;var grønt både på mark og i tre! Herlig! SiTe fridag...hm føler ikke at jeg har klart å slappe av i løpet av 10 dager. Tror jeg er avhengig av å ha mye å gjøre for å slappe av ellers kjeder jeg meg lett og så blir jeg stressa,eller noe sånt!? Kose deg idag da. Klemmer fra meg!

    SvarSlett
  4. Utrolig fine påskebilder :) Du er flink til å få enkle ting til å bli lekkert.

    SvarSlett
  5. Fantastiske bilder Marie!!:) F r y d sier jeg!!

    SvarSlett