søndag 28. november 2010

Adventstid




Endelig var det 1.søndag i advent og adventstid. Et lys har også brunnet her i kveld. Det ble kongler og hvite kubbe lys i år som i fjord.






Både zinkhus fra Walter & co og hjertekrans fra Lene Bjerre er med på å lage den gode julestemningen.


Liten lykt fra Black & White og hjertepynt fra Kremmerhuset.

Ei trivelig helg var plutselig over. Har rukket to julebord, en bursdag og litt fotografering. Nå gleder jeg meg til nedtellingen mot jul og alle forberedelsene som følger med!

Håper dere alle har hatt ei skjønn helg!!




tirsdag 23. november 2010

my friend♥









Min kjære venninne L. var så så utrolig snill her om dagen. Vi hadde avtalt at hun skulle
komme innom på en liten visit blant annet for å hente noen ferdig redigerte bilder jeg hadde knipset av hennes søte lille datter. Med seg hadde hun poser fulle av både bursdagsgave til eldste gutten, julegaver og to buketter nydelige tulipaner til meg. Kjære L. du er den beste og du skulle visst hvor mye denne gesten varmet om hjertet! Jeg setter så ubeskrivelig stor pris på å ha ei så god venninne som deg. Ikke bare for blomstene, men fordi du er ei så god og snill glajente, omtenksom, humørfylt, positiv,...ja rett og slett fordi du er deg selv!





Et lite innleg dedikert til en god venn i en ellers så travel hverdag :)


Kos dere med resten av kvelden kjære bloggvenninner og besøkende!  Tusen takk for alle søte ord alle dere der ute legger igjen inne hos meg. Og ikke minst hjertelig velkommen til alle mine nye følgere. Det er jo overveldende at tallet har bikket 100. Blir ydmyk jeg av at så mange liker bloggen min, men veldig koslig er det!!!





fredag 19. november 2010

Lene + Walter = ♥



Foto: Lene Bjerre


Både danske Lene Bjerre og Walter & Co fører noen av mine julefavoritter i år. Jeg venter på at disse nydelige kransene skal ankomme i butikken.

Foto: Lene Bjerre


De populære zinkhusene fra Walter & Co er også godt likt her i huset og da mener jeg av meg selv så klart...husbonden bryr seg vel ikke om julepynting, hohoho :p Har til nå nøyd meg med noen rimeligere utgaver fra Kremmerhuset, men har lyst til å "investere" i et par fra Walter også :p

Foto: Walter & Co


Nyt helgen!!

Klem
Marie




onsdag 17. november 2010

Et gammelt skrivebord

...og nysgjerrige små fingre



Et av mine oppussingsprosjekt denne høsten har vært dette gamle skrivebordet jeg arvet
fra hjemgården til pappan min for mange år siden. Det har til nå fått følge meg med sitt gamle, brune og slitte utseende. Men til slutt måtte flere lag gammel lys brun aldringsmaling vike for sparkel og flunkende fersk lys antikk maling. Og resultatet...blei jeg strålende fornøyd med.
For anledningen stylet opp med søte rosa detaljer, for å irritere vettet av våre kjære sinte antibloggere og som lillegutt blei veldig nysgjerrig på. Alt som er å få tak i er det stas å rive ned på gulvet, hihi.





En ivrig klatremus balanserer med hjelp av mammas lyslykt. Stor koser meg med å se lillegutt utforske "verden"(stua) rundt seg og alt som er "ikke lov å røre", er det som er mest spennende for de nysgjerrige små fingrene.



Den lille hjerte eska er fra blomsterbutikken i Rissa. Reinsdyr julepynten er kjøpt hos Black Design. Mugge/blomstervase i creme fra Ikea.
Alle de andre tingene er av gamlere årgang, men jeg vet Black and Withe har
den minste lysestaken :)




Nå mørknes det fort om dagene og det er ingen tvil om at vi går mørketiden i møte. Men jeg kjenner en god følelse med det...for det betyr snart adventstid, juleforberedelser, tusen lys som tennes og alle hjerter gleder seg :) Det er en fin tid fremover til tross mørke og kulde og jeg kjenner masse forventning til det som kommer!

Håper dere får en varm og god november kveld!

Mange klemmer
Marie


mandag 15. november 2010

X-mas wishes from Hviit


Hviit har i disse dager en konkurranse hvor en skal lage en ønskeliste med varer fra nettbutikken. Den bugner av lekre interiørartikler, så oppgaven var ikke vanskelig :p Den
heldige vinneren vil få et av sine ønsker oppfylt til jul. Hiv deg med du og da vel, kanskje blir det deg. Men da må du være kjapp i svingene, da konkurransen stenger den 18.november.

Her er mine juleønsker fra Hviit


Meld deg på her.

Klem Marie


Favoritten...





...er og blir interiørmagasinet BoligPluss. Jeg finner alltid noe lekkert å hvile øynene på i hver
eneste utgave. Denne måneden får vi også se selveste Tine K`s julepyntede hjem. Jeg falt selfølgelig pladask ;)
En kopp kaffe + BoligPluss = KOS ;)




Denne skjønneste roseputen fra Indiska er selfølgelig selvskreven på ønskelisten min ;)
Tine K`s altoppslukende hjem er rett og slett utsøkt interiør og innredning i mine øyne!!!




Benytter også anledningen til å gratulere Lune Hjem som har blitt kåret til Årets nettbutikk
etter klart flest anbefalinger fra BoligPluss sine lesere.





En super ukestart ønskes dere!!!

Klem
Marie



søndag 14. november 2010

Julen nærmer seg





Jeg liker det faktum at julen nærmer seg. Som så mange andre juleelskere begynner mine
forventninger til jul å kjennes lenge før desember måned. Ja allerede i oktober kan jule-
stemningen melde seg. Å glede seg til jul er noe helt spesielt!



Ventetiden frem mot jul er for meg først og fremst en tid fylt med tradisjoner og forberedelser, fornemmelser og nærhet til de gode opplevelsene. Mens andre stresser av at jula kommer altfor tidlig, rister jeg på hodet og tenker hva er galt med litt tidlig julestemning hvis det kan gi enkelt mennesker noe godt...;)

Noen nye julekuler i fattigmannssølv har kommet i hus. Jeg synes utvalget i butikkene er
bedre enn aldri før. Fra å være en ganske så amerikansk inspirert juleelsker har jeg de siste årene falt for den hvite nostalgiske julepynten, gjerne med litt innslag av naturelementer,
sølv, grått og sort. Men julen er fortsatt rød for meg også. Så noen av de gamle røde nissene mine får nok komme frem til jul i år også :)

Julekuler fra Kid Interiør og Black & White. Telysholder fra Kremmerhuset.
Turkisgrønn kopp fra Indiska :)

Helgen min har vært fin. Håper din har og!!

Klem
Marie

fredag 12. november 2010

Vakkert interiør






Jeg har tidligere nevnt at jeg ble kontaktet av en dame som hadde lagt merke til bildene mine
og ville at jeg skulle fotografere for henne. Linda er innehaveren av den nye og stilfulle interiør- og klesbutikken Frk Wickstrøm på Heimdal i Trondheim. Her har hun fått in utrolig mye fint interiør og jeg har tatt en del bilder som viser noe av utvalget. Masse herlige puter, bokser, kurver, julepynt etc. Kjempe gøy med litt fotooppdrag for en hobbyfotograf!!




Jeg fikk også prøve meg på litt styling med interiørartiklene. Istedet for å bare fotografere en og en vare, blir bildene mye mere spennende om man setter sammen i litt miljø. Tenke litt farver og kombinasjoner.





Rød JUL...


med litt stjerner og blå toutch...



Metall krakken og den skjønne magnetrammen er en av mine favoritter. Jeg er veldig glad i Tolix krakkene, men denne kunne jeg likt like godt! Sjekk også ut de søte hjerte- og stjerne magnetene.





Konklusjon:
Du bør altså ta deg en tur innom Frk Wickstrøm en dag dersom du er i Trondheim :) Og du kan besøke butikkbloggen her.
Nå skal fredagen nyyytes med hjemmelaget pizza og kanskje en bloggrunde senere i kveld :) Ønsker dere alle en nydelig aften og en GOD HELG!!! Kos dere!!




Goklem

Marie


torsdag 11. november 2010

Vinterland og Cherry on Top Award




Jeg koser meg i vinterland for tiden. Ikke minst fordi det kryr av vakre motiver der ute å fotografere. På en tur til byen her om dagen brå stoppet jeg da jeg passerte Nidarosdomen, hvor en lav høstsol hadde forvandlet kirkegården til et lite "paradis". Lyset var helt nydelig og jeg måtte jo selfølgelig forsøke å fange det med kameraet som jeg heldigvis hadde husket på å ta med meg.



Når snøen ligger slik som deilig myk bomull får jeg virkelig følelsen av å være i et eventyrland. Og med Nidarosdomen i bakgrunnen blir det ikke mindre magisk. Hit går vi til julemesse hver Julaften. En skikkelig koslig tradisjon jeg setter stor pris på og som gir den store julestemningen. Jeg får nesten gåsehud her jeg sitter og mimrer om Nidarosdomen Guttekor når de synger de vakre julesangene.



For noen dager siden var jeg så heldig heldig å få min første award av min herlige bloggvenninne Marianne med den like herlige bloggen Hverdagslykke.

Im a "Cherry om Top" :p Tuuusen takk snuppa!! You made me SMILE :)

Med awarden fulgte en utfordring om å fortelle om tre ting en liker.
Hmmm...og dette blei ikke så lett når man liker så veldig mye, hihi :)
Det aller beste av det jeg liker er jo selfølgelig å være sammen med de jeg er glad i.

Men så liker jeg også...

...Adventstiden og det å glede seg til JUL
...å få bruke kreativiteten min
...vandre i naturen og kjenne stillheten man nesten kan "ta på"



Jeg vil gjerne sende awarden  videre til de fem skjønne jentene bak
disse bloggene...




Ønsker alle en skjønn november kveld!!

Klem
Marie