søndag 25. november 2012

the dress of dreams...









 How to kiss a frog...




Den fineste kjolen av dem alle henger i skapet her hjemme. Denne nydeligste kjolen fra "How to kiss a frog" så jeg første gang for lenge siden og tenkte at hadde jeg hatt ei lita snuppe skulle hun fått denne :p
Så kom jeg over den igjen og nå som vi venter ei lita ei på nyåret greide jeg ikke dy meg fra å klikke den hjem fra nettbutikken "Mor til tre", vel vitende om at den fint må henge i skapet å vente på å bli brukt i over et år.






tips: lekkert zinkfat fra Ilva.



Helgen har gått så altfor fort igjen! Resultatet av julefotograferingen ble ikke det aller beste, men fikk et par bilder av gutta som kan brukes. De skal få slippe en runde til med kjedelig fotoshoot, hihi. Litt adventssysler har det også blitt tid til og glassflaskene som skimtes over har vært en del av dette.
Det flotte gamle treskapet i bakgrunnen som er relativt nyankommet her i huset er en annen historie, som jeg nok vil komme til å nevne litt mere om senere. Et kjært klenodium har det iallefall allerede blitt!






lørdag 24. november 2012

DIY xmas inspiration







 diy xmas inspiration




Nå er det akkurat en måned til nissen banker på døren igjen og her gleder både liten og stor seg :) Juleverksted pleier å være en av syslene før jul også her i heimen. Den hjemmelagde julepynten er ofte den aller fineste synes jeg og bringer ofte med seg de beste minnene.
Jeg har en nogså stor inspirasjonsmappe med masse juleinspirasjon og fine ideer til DIY jule prosjekter samlet her og der på nettet. Her har jeg plukket ut et knippe av de beste jeg har samlet opp det siste året og som vil være en stor inspirasjonskilde når årets juleverksted står for tur :) Blant annet ligger allerede ferdig kappet "drivved plank" klar til å forvandles til en juletrevariant som denne over jeg fant via Pinterest. Har sett slike i forskjellige varianter flere steder og synes et slikt "rekved juletre" er noe av det mest sjarmerende jeg har sett av juledekorasjon. Og med en lysslynge er det jo ekstra fint.
Nå gleder meg til å ta fatt på alle juleprosjektene som surrer rundt i hodet, må bare tiden strekke til denne førjulstida! I morgen blir det nok en runde med årets julekalender og adventsstake.



 




Julegaver med enkel innpakking som disse under i hvitt papir og en enkel snor er så utrolig skjønt! En hvit enkel papirpose med en hjemmelaget rosett blir også vakker innpakking. Tror jeg skal prøve meg på slike rosetter selv i år når gaveinnpakkingen står for tur :)


 













 Nyt lørdagskvelden!



  photos: 1, 2 & 5 via Pinterest, 3 via follow studio, 4 via by fryd, 6 via Kaspara &
8 by Martha Stewart via Apartment Therapy.




fredag 23. november 2012

Nedtelling...









...til advent





Nå er det jammen meg bare en uke igjen til det er adventstid igjen. Kjenner det skal bli koslig med førjulstid og julekos i dagene frem mot jul. Her i huset er det ikke så mye som minner om jul ennå, men to juletre har fått parkert i stuen. Disse er fra nettbutikken "Juleting", men jeg har malt de hvite. Disse hjertene i tre er også i hus. Fiiine!
Trekrakken fra Home & Cottage er en absolutt favoritt. I morgen skal den få bli med ut i skogen en tur. Det er nemlig julekortfotografering med gutta som skal gis et forsøk :) Og mor er spent på om det vil bli sukses.

 









To hjerter i par. Så fine trehjerter malt i grått med en slitt drivved look. Disse er også fra "Juleting". Ta en titt i den koselige nettbutikken som har mye fin julepynt! 
Garn til strikkeprosjekt ligger klar. Har vært på Stoff & Stil og handlet mohair- og ull garn i grått. Må prøve meg på noe enkelt som puter, før jeg evt. begir meg ut på noe større. Har veldig lyst til å strikke Skappelgenseren som halve Norge allerede har, men venter på at nye strikkekit vil bli lagt ut for salg. Enn så lenge har jeg både en stikkekyndig mor og svigermor som er så snille å strikke de søteste små jakker og hentesett til babyjenta som kommer i februar :)








 Nyt helgen!



mandag 19. november 2012

Tahitian Dreaming












  ...stunning dresses!





WOW X 1000 tenkte jeg første gang blikket gled over disse magiske bildene fra en fotoshoot for Lane Fashion Editorial i Polynesia. Reiselysten gav meg et stort sug i magen og ikke minst fikk jeg lyst på en eller flere av disse kjolene som bare tar pusten fra en. Men i forhold til det nikker ikke akkurat lommeboken dessverre.
Uansett fantastisk inspirasjon på en kald november mandag. Herlig å drømme seg litt bort til varmere strøk gjennom slike vakre fotografier i blant. 



 







potos: Darren McDonald






søndag 18. november 2012

Wood art♥




Trefjøler fra HK-Living via Keiserens nye trær.





Disse fiiine trefjølene er for meg kunst! Både de som står på mitt eget kjøkken i resirkulert teak og de fantastisk vakre skjærefjølene fra den italienske kunstneren Andrea Brugi. Ikke bare lager han fine trefjøler men også mye annet som han skaper frem av trevirke.
Jeg skulle gjerne hatt en slik sjarmerende trebenk som den på bildet under. Jeg er i hele tatt veldig sjarmert av denne italienske kunstneren og hans unike trekreasjoner.





photos: Andrea Brugi


Fin søndags kveld!




lørdag 17. november 2012

...et finn.no kupp!




Mulberry Alexa Oversized


Naturen kan være så vakker selv nå i november!!!




 ...the handbag





Jeg kan ikke akkurat skryte på meg noen veskemani opp gjennom årene, men det henger nok sammen med at det går som regel ei stund mellom hver gang jeg finner ei veske jeg virkelig liker og kan tenke meg å bruke. Samtidig sliter jeg gjerne ut favorittveska før jeg ser etter en ny hverdagsveske. Som denne fine brune i imitert skinn fra Accessorize har fulgt meg en god stund nå, men kvaliteten er jo dessverre ikke like god som en gjennomført veske i ekte skinnvare. Hadde den bare vært ville den nok blitt brukt mye lengre.
Heller har det aldri falt meg inn å bruke mange tusen på en "designveske" bare for merket sin skyld. Jeg har vært forelsket i den klassiske Chanelvesken med metall lenke lenge, men aldri giddet å bruke flere tusen på en når kopiene er nesten like fine og det er en veske jeg kun ville brukt ved få anledninger.
Nå har jeg derimot selv tatt steget inn i alle andre damers hysteriske designveske- univers og det blir nok med denne snarvisiten, ihvertfall på laaang stund kjenner jeg meg rett. Denne vesken lokket pga sitt tidløse design, gode skinn kvalitet og med sine detaljer som alle appellerer til meg. Men den kunne like gjerne vært av et ukjent lavprismerke for min del og Murberryvesken som jeg har blitt heldig eier av ville nok aldri vært min måtte jeg punget ut det den selges for som ny i butikk. Selv har jeg vært heldig å kuppet en på Finn.no av ei trivelig dame fra Valdres. Veska er som ny og kommer nok til å følge meg i maaange år fremover :) Jeg sier det igjen...Finn er genial! 

 


Nydelig lyst beige skjerf fra Bik Bok.







De vistne sommerblomstene som står igjen i noen krukker på verandaen har jeg ikke hatt hjertet til å fjerne ennå :p Synes de er så vakre selv nå og ikke minst fotogene. De skal få stå litt til før jeg bytter de ut med "julegrønt" og lys til advent.
Men nok om designvesker og vistne blomster, her skal nå helgen nytes med min lille familie og kjære lille søster som kommer på besøk. Kanskje får vi til litt juleverksted også.



 Fin lørdag!!!


 

søndag 11. november 2012

Butterfly love♥







 




Enda en rolig november søndag. Både huset og naturen sover og en deilig stillhet nytes over en varm kopp
å holde i. Godt å sette pris på slike rolige øyeblikk en gang i blant, for de er absolutt av de mer sjeldne nå.
Butterflystolen i canvas fra Nordal som er levert av Stabbursbua er på plass i "lillestua" mi. Den er laget av gammel teltduk og er et veldig sjarmerende innslag i interiøret. Super kul og helt grei å sitte i også. Litt puter
og pledd gjør susen. Den hvit- og brunstripete trebollen fra "Senze of Joy" i den hvite metallreolen kommer fra Bruno Interiør. Elsker den og skulle gjerne hatt et eksemplar til, hihi. Metallreolen kommer fra Clas Ohlson og den fiiine fletta kurven fra Tine K som står på gulvet er også fra Bruno Interiør.








Hvit liten skål med sølvkant og hvit bambusbolle fra Tine K via Hviit, Stripete trebolle - Bruno Interiør,
Trådkurv i zink fra Frk. Wickstrøm, flettet kurv og rund zink boks (med lyng) fra Granit,
hvit flettet kurv m/lokk fra Senze of Joy via H&C, hvit retrovase fra Wallas Verden,
hvit lysestale - Bolina, glassvase fra Tine K & grå/hvit stripete putetrekk fra Ikea.





 fiiin søndag!



torsdag 8. november 2012

ønskelista er lang...




...nå om dagen. Det er den for så vidt til en hver tid og ikke bare før jul.
Men altså det bugner av fristelser i interiørbutikkene og det er så utrolig mye fint
å se på. Bare se? Vel, må innrømme at noe av det som følger under
har entret dørterskelen her hjemme allerede. Stoler ikke helt på julenissen,
så da må man unne seg selv noe nytt innimellom, hihi :)




...her deler jeg mange godbiter, ENJOY!





Soho sofa - H&C, trekrakk fra HKLiving, saueskinn & Butterflystol i canvas - Stabbursbua,
Happy Lights Snowball & grovstrikket pute - Hviit,  skuffeseksjon fra ANNO, zink fat - ILVA,
trefjøler i resirkulert teak - Keiserens nye trær,  paljettpute fra Villa Paprika, batik pute - Bolia,
teppe i skinnremser fra Nordal - Wallas Veden,  bambus lanterne fra OiSoiOi.




...en riktig så god helg når
den står for dør igjen!!! 
 

søndag 4. november 2012

søndagsfrokost












 lat søndagsfrokost...



Deilige nystekte croissanter med syrlig gul "Lemon curd" fra Wilkin & Sons, en kopp varm rykende kaffe og delikate gule lønneblader som lager den perfekte høststemningen rundt søndagsbordet. Da kan ikke søndagsfrokosten bli stort bedre. Men det kan dessverre ikke gjentas med de gule lønnegrenene i dag da snøen har vært her på besøk og revet med seg alle de fine høstfarvene. Heldigvis rakk de å nytes masse og foreviges :) Nå står forventningene til en kommende  advent og førjulstid som er like rundt hjørnet. Kjenner jeg gleder meg som en unge i år som i fjor og årene før, tihi. Må den følelsen vare livet ut!







Det lenge etterlengtede elggeviret som ligger så dekorativt sammen med noen telysholdere i glass på et zinkfat, kom min kjære venninne S. kjørendes med helt fra hovedstaden da hun var hjemme på besøk tidligere i høst. Tusen takk snille snille du som ofrer deg for en til tider litt vel desperat inreriørelsker.










 Fin søndag til deg som titter innom :)