fredag 26. oktober 2012

Interior to adopt










Friday feeling...





Jeg tar fredagskveld med disse lekre interiørbildene som er til stor inspirasjon. Nøytrale og naturlige farver med en stor posjon innsalg av natur og naturmaterialer. Jeg elsker bl.a kombinasjoner av skrikk, skinn, treverk og stein.
Har sikret meg et eksemplar av både batikputen og "fjærputen" fra By Nord på bildene under. Samme batikpute som den under fant jeg etter mye leting på nettet til slutt hos Bolia. Lykke :) Fjærputen er å få tak i hos både Bolina og Hviit. Snart skal de to få flytte inn i denne finfine sofaen som er bestilt hos den nye Home & Cottage butikken her i byen. Kan vel trygt kalle H&C en av mine yndlings butikker!












Sweet weekend!



søndag 14. oktober 2012

Zara for babygirls











 babygirl... 



Hos Zara finnes det så utrolig mye skjønt for små snupper. Jeg har alltid hatt sansen for barnekolleksjonene hos denne spanske motegiganten og har handlet en del både til storebror og lillebror opp igjennom årene. Og nå til mi ega lille snuppe som vi venter på nyåret. Greide rett og slett ikke å dy meg fra å være tidlig ute og trykke hjem noen av disse skjønnhetene fra Zara nettbutikken. De kommer nok til å få få kle opp ei lita pie en dag :)
 




 Nuskete sko fra da jeg selv var lita...utrolig søtt med røde sko til den gammelrosa cordshortsen.





Skjønne små plagg ligger pent brettet i et gammelt arvet skap og venter på ei lita jente :)
De hvite skoene med strikk er fra HM.










 Sweet Sunday!



fredag 12. oktober 2012

mot mørkere tider...





Lysestaken fra Bloomingville har jeg ønsket meg lenge og blir nok flittig brukt
fremover. Så enkel og skjønn design. Levert av Bolina.

 






...det er det ingen tivil om. når to-åringen i huset har begynt å poengtere at det er "mørt ut" fordi han ikke lenger legger seg og står opp igjen mens det er lyst ute.
Selv om det kan være litt stusselig med mørke og kulden som kommer smygende, synes jeg likevel mørketid er ei koselig tid hvis man bare husker på å kose seg litt ekstra innendørs med tente lys, varme drikker, kanskje en førsmak på pepperkaker og etterhvert ta fatt på koselige førjulssyssler. Juleverksted med barna og kakebaking står høyt på aktivitetslista her i høst.





  Finfin stripete linpute fra Himla også levert av Bolina.






  Fin lørdag!


søndag 7. oktober 2012

Magisk høst







Magisk!




...ikke rart høsten føles altoppslukende når synsinntrykkene ser slik ut! Det er bare rett og slett fantastisk vakkert med alle høstfarvene og jeg får aldri nok. Det var en fantastisk høstdag i går og jeg fikk muligheten til å knipse noen bilder tidlig på morgenen. Og bra var det for i dag kom regnet igjen. Får håpe ikke alle høstfarvene regner bort riktig ennå!














Jammen har universitet studentene fin fine strand volleyball baner. Hvit myk sand
i kontrast med en skog som står i "flammer". Vakkert!










Håper helgen har vært magisk!



lørdag 6. oktober 2012

Lørdagsmys & inspirasjon




Nydelig lammeskinn fra Princess!


Deilige lørdag!




Deilig høst helg med masse frisk høst luft og sol, kakao og interiør inspirasjon. Har også endelig hatt anledningen til å virkelig være ute og nyte høstfarvene...med kamera under armen :D Og det er rett og slett altoppslukenede nå som høstfarvene er på sitt vakreste. Prøver liksom å sluke til meg mest mulig av de syns- og sanseopplevelsene naturen gir nå om dagen, men får ikke nok i visshet om at det snart er borte. Alt det gule, røde, oransje blir snart erstattet med nakne bare grener. Men man må se lyst på det, for pluselig er snøen der igjen og lyser opp :) Og jeg har nesten begynt å glede meg litt til stemningsfulle førjulsdager.
 







For et vakkert hjem vi får se når skuespillerinnen Sønnøve åpner dørene til sin
lyse skjønne loftsleilighet for KK Living. Her kan jeg virkelig hente mye inspirasjon!





Elsker blandingen av det lyse med naturmaterialer og myke tekstiler.





En kreativ og artig variant for oppbevaring av smykker som står fremme på kommoden. Liker så godt den afrikanske touch`en i dette rommet. Og bildet på veggen i treramme...ELSK♥


Photo: Maruska



Kos deg med lørdagskveld!