søndag 30. september 2012

Høyt på ønskelista...




photo: the fancy




...befinner en slik "Butterfly chair" seg! Tøff, tidløs og en følelse av villmark. Har ennå ikke prøvesittet en, men ser jo relativt konfortabel ut synes jeg. Stilen på bildet over treffer meg ihvertfall mitt i hjetet...DRØMME!
Kanskje jeg skal satse på julenissen eller rett og slett være litt ekstra snill med meg selv til jul ;)
Helgen er på hell...ny uke og nye muligheter venter rundt hjørnet. Jeg nyter høsten videre. Og sepesielt dens farvesprakende prakt!




 








photo: lonny magazine


 Håper helgen har vært fin!



tirsdag 25. september 2012

MISSONI♥LINDEX








Nydelige farver og mønster til små snupper fra Missoni & Lindex. Kapret noen av de tidløse farveklattene til ei lita pie som kommer med storken på nyåret. Ikke minst er det flott og kunne støtte en god sak samtidig også!
Skjønne høstdager nytes for tiden. Høstsolen har vist seg flittig og et farvesprakende landskap er i fred med å åpenbare seg. Så håper jeg på at noen lufteturer med kameraet rekkes før høsten plutselig tar farvel.






 Nyt høsten!



søndag 23. september 2012

H.Ø.S.T







Frisk og kald luft preger dagene for tiden. Skjerf og varmere jakke er byttet ut med sandalene og sommerblusen. Og lyngen er selvsagt på plass på stuebordet og skaper høststemning i heimen på ny. Høsten er og blir en unik årstid den og, akkurat som de andre.

Selv om det er litt vemodig at dagene blir kortere og naturen svinner hen, har vi på den andre siden en mørketid i vente vi kan velge å fylle med lys og varme. De spektakulære farvene naturen byr på nå om høsten gjør i seg selv det verdt å vente på at trær og blomster våkner til liv igjen neste vår.







Håper helgen har vært høstfin :)



onsdag 19. september 2012

Concrete wall





Gangen tar form og nå er maling kommet på veggene også. Det har vært en møysommelig prosess med pussing og sparkling frem og tilbake for å fjerne rester av gammel tapet og strie. Men det har til slutt endt opp i et fint midlertidig oppussingsprosjekt og så er det på`n igjen den dagen huset skal bygges på og soveromsavdelingen pusses opp. En så lenge er endelig gangen blitt levelig.

Resultatet etter sparkling med våtromssparkel vises på disse bildene. Kunne egentlig tenkt meg og beholdt det slik. Utrolig tøft men lite praktisk. Nå har veggen fått seg et par støk med maling fra Pure & Original som også gir en deilig følelse av matt mur.






 








Ha fine høstdager :)




søndag 9. september 2012

dresses from heaven♥





I forrige innlegg nevnet jeg shoppingmulighetene i den spanske småbyen Alcudia på vakre Mallorca.
Denne perlen av en butikk er en av grunnene til det. Utrolig glad for at jeg tumlet forbi "Miss Kitsch" i en av
de sjarmerene trange gatene i gamlebyen. Dette spanske merket tilbyr de skjønneste kjoler i en blanding
av bohem og romantikk. Tidløse, klassiske og feminine plagg man kan ha i årevis.
Jeg falt spesielt for den lyse lilla og grå kjolen over og greide rett og slett ikke forlate Miss Kitsch uten ;)
Nydelige fotside kjoler i ren bomull og viskose. Til stor glede ble det også informert om at de vil lansere nettbutikk i.l.a november. Enn så lenge kan nettsiden deres besøkes her.






All photos: Maruska


 sweet sunday evening!


fredag 7. september 2012

"spanish old town"







Deilige fredag og litt tid til å lengte tilbake til fine feriedager langt borte fra kalde regntunge dager her i nord. Gamlebyen i Alcudia er et absolutt must å besøke når jeg er på Mallorca. Utrolig sjarmerende med sine typiske spanske gamle murhus i nydelige farvetoner og trange innbydende gater der gode restauranter ligger som perler på en snor. Shoppingmulighetene er også mye bedre her enn på de typiske turiststedene.




 





Happy weekend to you!




onsdag 5. september 2012

Mango favourites♥





Hjemme igjen etter skjønne dager på nydelige Mallorca. Etter tredje besøket på denne middelhavsperlen har denne øya virkelig funnet sin plass i hjertet mitt. Mallorca går rett og slett aldri av moten!
Noen favoritter fra Mango ble med hjem i kofferten. Det er og blir en av mine yndlings butikker. Mango har også nettbutikk hvor du kan kapre noen av disse godbitene.


photos: Mango & collages: Maruska


Med disse knall fine bootsene kan høsten bare komme :) 


Love your day!