lørdag 16. juni 2012

CityLOVE♥




Fikk muligheten til å besøke den fantastiske hovedstaden på Gran Canaria da jeg var der i slutten av mai. Herlig å vandre gatelangs å titte på nydelig arkitektur, gå i trange små gater med koslige cafeer og ikke minst ta opp kameraet å knipse det som sjarmerer øyet.










Litt shopping og cafeliv ble det også tid til mellom fotograferingen.











Las Palmas har utrolig mye nydelig eldre arkitektur å by på. Kunne nesten føles
som man hadde kommet tilbake til kolonitiden enkelte steder i byen.






Ikke bare det fasjonable trollbinder øynene. Synes det kan være like fasinerende
med de mere slitte og shabby fasadene i en by.












Et glass kaldt hvitvin er ikke å forakte, på en sjarmerende gatecafe midt i Las Palmas
med fantastisk utsikt til et av byens flotteste bygg.







En riktig god helg ønskes fra meg :)









fredag 8. juni 2012

Zara kids








Er du også en av de som leter litt ekstra etter de fine gutteklærne? Selv ser jeg litt ekstra etter den gode gamle "Emil-stilen" og det maritime når jeg handler klær til guttene mine.
Har lyst til å dele noen fine barnetøys` funn fra Zara jeg gjorde for litt siden. Guttene trengte virkelig påfyll i sommergarderoben og som oftest så finner jeg utrolig mye fint hos denne spanske motegiganten. Spesielt synes jeg de hadde veldig mange fine shortser i årets sommerkolleksjon. Så nå får vi bare håpe på mange varme sommerdager fremover, slik at guttaboys får springe rundt i det nye sommertøyet sitt :)


 







 
















 







Ønsker deg som titter innom en riktig god helg!
...kos deg :)





fredag 1. juni 2012

Borte bra, men hjemme best...









Hjemme igjen etter noen fantastiske dager på Gran Canaria. Godt å komme hjem igjen, ikke til like fint vær, men hva gjør vel det når naturen blomstrer i sin skjønne grønne prakt. Selv er jeg veldig glad i værskiftene og synes det er en sjarm også med uværsdager. Kanskje henger det sammen med at det gjerne er i overskyet og "grumsete" vær jeg synes de mest interessante og spennendes naturfotografiene skapes. Det er iallefall en sjeldenhet jeg tar med kamera ut når himmelen er blå og sollyset blenner for å forevige natur og landskap.

På stranda på Gran Canaria derimot fikk jeg tatt noen eksotiske og solfyldte strandbilder jeg kan mimre litt tilbake med :) Nyyydelige strender har de der nede og jeg var så heldig å ha en av de rett utenfor hotellrommet mitt. Kan tro det var en drøm å nye frokost på hotellbalkongen med denne utsikten!


















Her skal fredagskvelden nytes med film og godis. Sola skinner ute og sommerkvelden er herlig lys. Hvor deilig det er med sommer. Kos deg så masse du også!!


En riktig god helg fra meg!