fredag 25. mai 2012

..enjoying canarias












 




En rolig fredagskveld nytes her på Canarias hvor sommeren allerede er langt på vei. Her mangler verken sol eller varme. Det er likevel med en liten bismak jeg nyter vinglasset og havutsikten fra hotellbalkongen, vel vitende om hvor dårlig økonomisk stilt mange i dette landet er nå om dagen.

I  morgen går turen inn til Las Palmas for å se litt histore sammen med min skjønne spanske kollega og kanskje blir det en tur til den mere frodige nordsiden av øya også.


 Håper du får en magisk pinse!







torsdag 24. mai 2012

north-east cost of Africa...





Hotel garden...




...tilbake etter 16 år og det føles som om det var i går da jeg gikk på stranden her i San Agustin som tennåring. Det var min første "sydentur". Herlighet så stas det var den gang og så etterlengtet å få se noe annet av verden utenfor Norden.
Siden har det blitt en del reising, blant annet flere turer til Spania og nå tilbake på jobbtur til Gran Canaria. 
Ei fantastisk øy! Litt annet enn jobb får jeg tid til under oppholdet her også og til helgen er jeg så heldig å få bli med på sightseeing, con una chica local. Indisk interiørbutikk besøk og fotoshoot i Maspalomas ørkenen er også en del av planene denne pinsehelgen.





...view from the hotel balcony













Saludos!!




mandag 21. mai 2012

Vårlige fristelser...









Det er umulig å ikke bli fristet av lekre vårnyheter både på interiør og mote fronten. Og når våren kommer er det vel lov til å unne seg noe nytt? ;) Jeg blir tydligvis aldri lei de duse farvene når det kommer til klesvalg og spessielt er jeg svak for yndige og feminine bluser i forskjellige utførelser. Farlig nok bugner butikkene av den slags akkurat nå.
Kiilehæl er og har alltid vært en favoritt også. Disse i en orientalsk hippie variant har allerede blitt flittig brukt både i festlige lag og på jobb. Veldig behagelige, fine å se på og passer perfekt til de duse bluser, hihi.






Sko fra Din Sko.




Bluse med søte hjerter fra VM og garderobens favoritt.




Vase fra Ikea.




Glitter-genser fra Lindex.




Blondebluse fra VM.




Sneak peek i klesskapet.



Her er travle dager både hjemme og på jobb. Om ikke lenge setter jeg nesen mot varmere strøk. Kombinert jobbtur og et par dager ferie. Fotoapparatet blir naturligvis også med :)




Håper du har hatt en fiiin ukestart!

Klem Marie







torsdag 17. mai 2012

Hurray!









Hurra for 17.mai og gratulerer med nasjonaldagen til alle i dette langstrakte land. Her i trønderstaden regner vi bokstavelig talt bort i dag. Solen skinte jo så fint i går, men det er jo typisk 17.mai i trøndelag :p Vi har likevel sett barnetog, spist is og koset oss inne med pølsefest og ballonger. Så krysser vi fingrene for litt opplett, karuseller, sukkerspinn og tivolibesøk i kveld.
Denne lille karen er det jammen en utfordring å få knipset i 17.mai stasen. Når minsten er i turbofart blir de gode bildene beholdt tilfeldighetene. Ballonger og flagg er iallefall alltid en favoritt og en kilde til mye moro.

















17.mai hilsen fra meg :)

 


onsdag 16. mai 2012

Forever herbs in my kitchen...













Med våren kommer lysten til å friske opp hverdagen med grønt inne som ute. Og på kjøkkenet er grønne friske urter noe som virkelig kan gi meg det lille ekstra. Bare synd de vissner bort fortere enn de blir brukt til matlagingen. Jeg ønsker meg en evigvarende urtehage!!!







I morgen venter 17 mai tog, norske flagg, tivoli og spekemat.
Håper alle får en super fin feiring av nasjonaldagen vår!!


Klem Marie




søndag 13. mai 2012

Eames♥










Endelig er de på plass, mine fire fiiine "Eames" stoler, rundt det over hundre år gamle spisebordet jeg har arvet fra farsgården. Sammen utgjør de den "perfekte" kombinasjonen av moderene og gammelt i mine øyne :) J`adore! Har ønsket meg slike stoler leeenge, ja lenge før denne bloggen ble til, men har først nå tillatt meg å åpne lommeboka for disse som vel å bemerke er replika, hihi.
Den nydelige lanterna er nok et funn jeg har gjort i non-food avdelingen på Rema 1000 Stormarked til drøye hundrelappen og den er vel unt en plass i lykt-samlingen.















Her nytes en helg som går altfor fort. I dag blir det vel en liten søndagstur, vindusvask og annet uunnværlig husstell. Kanskje rekker mor å knipse litt med sin Nikon også ;)




Håper du koser deg med helg også!

klem marie






lørdag 5. mai 2012

...le jardin









Det har har skjedd en god del utenfor husets fire vegger her det siste året. Endelig begynner hagen å ta litt mere form, men fortsatt langt ifra ferdig da. Flere busker og blomster skal få flytte inn denne sommeren også og en større veranda/terasse står snart ferdig. Bildene i dagens innlegg er nok ikke tatt i år. Så langt har ikke våren kommet her hos oss ennå. Disse ble knipset på sensommeren i fjor etter at både trestokker, steiner og vekster hadde funnet sin plass.
"Grusstien" med steinheller går rundt halve huset og ble et fint tiltak istedet for om vi bare skulle sådd plen, da vi uansett har en relativt stor plen på oversiden av denne trasseen.
Jeg har mange tanker og ideer til hage og gleder meg til å ta fatt på utearealet igjen. Vil gjerne skape noe som er litt eksotisk hvor "strandkanten" og "japansk hage" er noen stikkord. Lavendelen er så klart velkommen hos meg også! Elsker synet og duften av den.












God lørdag til deg som titter forbi :)

klem marie





fredag 4. mai 2012

amazing light!




Med våren kommer lyset tilbake og det etterlengtede fotolyset. Som fotofrelst blir man hakket mere hemmet på vinterstid og den mørke delen av året her i nord. Spesielt når man drar på jobb når det er mørkt og kommer hjem når det er mørkt.

Dagene som kommer er heldigvis ikke slik og det er atter en gang utrolig deilig med lysere dager og muligheten til mere fotografering i naturlig lys. Gleder meg til å realisere noen av de altfor mange fotoideene mine fremover!











Håper du får en fantastisk mai helg!!

klem marie