onsdag 27. juli 2011

My balcony and blog-address change





I disse dager er det mange tanker som surrer rundt i hodet. Mye pga den forferdelige hendelsen som intraff vårt land for noen dager siden. Samtidig prøver jeg å nyte siste rest av sommerferien. Den har gått så altfor fort!




På verandaen står mitt hjemmesnekrede bord beiset i drivved fra Lady Interiørbeis. Når man ikke finner et man liker i butikken er det bare å begynne å sage og skru selv ;) Mannen i huset blei heldigvis fornøyd med resultatet. Kurven på bordet fra Sally Ann, kjøpt på Fretex, funker bra som både blomstervase og blomsterpotte. Jeg ble svært overrasket over hvor mange fine håndlagede Sally Ann-produkter Fretex selger i regi av "The Salvation Army". Føles godt å handle når pengene går til et godt formål!



Jeg har nå bestemt meg for å endre bloggadressen, da jeg for en stund tilbake byttet bloggnavn fra "Lykken i Livet" til "Maruska". Den nye bloggadressen vil bli www.maruska21.blogspot.com og jeg kommer til å endre til denne i.l.a august. Så dersom du ønsker å finne tilbake hit da, bør du merke deg den nye adressen ;)

I`ve decided to change my blog-address, though I changed the blog-name from "Lykken i Livet" to "Maruska" a while ago. The new address will be www.maruska21.blogspot.com, and I`m going til switch by the end of August. So if you want to find the way back here then, you should notice this new blog-address ;)
Klem Marie




fredag 22. juli 2011

Meaningless



Photo: Maruska


Meningsløst, rystende, ufattelig, tragisk
...ord blir fattige om ondskapen som traff Oslo og Utøya.

Mine tanker går til pårørende og rammede.

Ta vare på hverandre!


"Flagget henger på halv stang her hos oss lørdag den 23.juli 2011, etter oppfordring
fra vår kjære Statsminister i går kveld om at private også flagger på halv stang .
Våknet med en uvirkelig følelse i kroppen i morges...jeg har virkelig
ikke ord etter å ha lest om omfanget til denne forferdelige tragedien.
Den største nasjonale tragedien siden 2.verdenskrig. Det er ikke til å tro.
Vi må alle stå sammen mot ondskapen!!!"




tirsdag 19. juli 2011

Lazy summerdays



En liten sommerhilsen fra meg til deg som titter innom! Nyter rolige sommerdager i skjærgården med kos og soling på svaberget, krabbefiske, båtliv og sene sommerkvelder. Jammen er det godt med ferie!! Håper du også nyter sommeren :)







Sommerklem

Marie



lørdag 16. juli 2011

My "new" Old Locker and favourite garden flower





Et nytt skap har entret dørene her i huset. Det var noen rynkete neser som stusset på hva jeg skulle med å dra et gammelt garderobeskap fra en maskineri bedrift inn i stua. Hehe, men etter et par strøk hvit oljegrunning og fire hjul fra Clas Ohlson, forsvant noen av rynkene. Vurderte først å male det i mørk grå, men siden det skal få stå i en litt mørk gang ble det til slutt hvitt likevel.


Hvite delikate syriner fra hagen er min favoritt! Bare så synd at de ikke blomstrer hele sommeren. Norgesglass som blomstervase er også alltid en favoritt.
 
 

Håper du nyter skjønne sommerdager!!


Klem Marie



onsdag 13. juli 2011

Balcony table: Sneak peek





Jeg nevnte her om dagen mitt hjemmesnekrede verandabord prosjekt som nå nærmer seg slutten. Litt mere drivvedbeis, så er det klart til bruk på vår nymalte og nyinnredte veranda. Så nå er det bare å håpe på mange flere solfyldte sommerkvelder fremover. Her er en pitteliten sniktitt. Flere bilder kommer.







I dag satte jeg i gang fjerning av teppe, linoleum og gammelt gulvbelegg på lillebrors rom. Under alt kom et mye finere tregulv frem som skal få seg noen runder malingsstrøk. Har en liten plan om nyinnredning i.l.a sommeren. Stikkord som bl.a grått, hvitt, naturmaterialer, rustikk, oransje er i tankene mine. Så gjenstår det å se hva og om det blir noe med den oransj greia ;)


Håper du nyter sommeren!!!

Klem Marie



lørdag 9. juli 2011

Vintage summer





Skjønne, nydelige, sprudlende, glade, herlige "Tingeling", laget magi foran kameraet mitt her en tidlig junidag. Med retrosykkel, paraply, gummistøvler og en kurv med friske grønne bregner, hadde vi en morsom liten fotoshoot ved sjøkanten. Vår gode hjelper "Misha" skal ha stor skryt for innsatsen som reflektorholder :) Jeg har sett flere fotografier av denne badebrygga ved Trondheimsfjorden tidligere. Jeg ville gi mitt en litt romantisk vri med vintage touch. Lekte meg i Photoshop med forskjellige "actions" fra denne siden her. Kan lastes ned gratis.









Jeg har koset meg glugg denne første dagen av årets sommerferie. Utekos og lek i sommersol med gutta. Pappaen har vært turbo Byggmesterbob med bygging av forskalinger til hageprosjekt og jeg har også fått svingt drillen og er snart ferdig med prosjekt: utebord til verandaen.



Da gjenstår det bare for meg å si;


Ha en riktig GOD lørdagskveld!!

 Klem Marie



onsdag 6. juli 2011

My new buddy




Nå har virkelig sommeren kommet med sol og varme dager. Snart venter en etterlengtet sommer-
ferie! Flere prosjekter venter på å bli påstartet her hjemme og jeg kan ikke vente med å begynne.  Gleder meg masse til kvalitetstid med guttene mine, hytteturer, sol og bading, krabbefiske, sommerpils og lange sene sommerkvelder. Gleder med til å springe barbent over svabergene, høre båtputring i det fjerne og plukke søte små markblomster i veikanten. Ja det er mye å glede seg over med sommeren! Hva gleder deg mest med sommeren?





Jeg gleder meg også stort over min nye mac` kompis som jeg begynner å kjenne bedre nå. Som tidligere pc-bruker var mac helt nytt for meg. Mye er relativt likt og en del annerledes. Stusset en stund over høyreklikken før jeg fant ut at man må bruke to fingre på mustasten, hihi. Google er jammen meg kjekk å ha når man leter etter løsninger og informasjon.





Håper dere koser dere med sommer og sol, sommerferie eller ikke. Til helgen blir det det for min del og da håper jeg også på å få litt ekstra tid til å ta noen bloggrunder for å besøke mine kjære bloggiser.

Ønsker dere alle en fantastisk skjønn sommer!!!!


Klem Marie