tirsdag 24. mai 2011

For little brother





Denne søte selebuksen i lys denim greide jeg rett og slett ikke gå ifra da jeg var innom Zara for litt siden. Gleder meg til å se lillebror springe barfot rundt i gresset iført denne den dagen sommeren kommer tilbake. Synes Zara forøvrig har veldig mye fint til små guttebasser.
Og liker man "Emil-stilen" og det maritime som meg, byr denne sommerkolleksjonen på flere godbiter.





Kjempe koselig å se at jeg har fått flere nye følgere den siste tiden, bare så synd at jeg ikke alltid får tid til å besøke dere tilbake. Men det er vel flere som er i samme båt som meg der :p Igjen tusen takk for alle alltid trivelige kommentarer dere også tar dere tid til å legge igjen her inne hos meg!!! Koser meg med å lese hver eneste en :)



Ha en skjønn kveld alle dere skjønne bloggiser og lesere!!!
Klem Marie



onsdag 18. mai 2011

Livingroom





En liten titt på stua og mitt lille prosjekt med bildevegg og hjemmelagde puter (paljettputa har jeg ikke laget selv, den er fra Kid). Bokstaven fra Kremmerhuset har jeg malt med selvblandet petrolfarve av akrylmaling fra Søstrene Grene. Matchende pute i mørk petrol har jeg sydd i smal cordfløyel fra Stoff og Stil, i godt selskap med demin, lin og sort/hvitt. Har ikke fått satt inn bilder i alle rammene på bildeveggen ennå, men det skal til slutt bli en fin miks av kjente og kjære samt noen innslag av gamle stilikon. Søte Audrey har allerede tatt plass i en gammel hvitlakkert metallramme :)







I går hadde vi en herlig 17.mai feiring med familie og venner. Det ble både barnetog, tivoli, is og gotter, sang og kos, sol, reker, vin og spekemat. Nå skinner sola ute igjen og jeg skal hive meg på sykkelen snart og komme meg på jobb :)
Håper dere alle hadde en kjempe fin 17.mai også!!!

Klem Marie



fredag 13. mai 2011

BAD





Badet vårt begynner endelig å ta form. Takket være en hederlig innsats av både mannen og en kompis som har stått på med flisleggingen i løpet av våren begynner det å likne et baderom :) Og det blir så bra! Den lyse grå flisen vi har brukt gir badet et tidløst og harmonisk uttrykk, som jeg rett og slett elsker.  Og med litt innventar og interiør i hvitt og naturmaterialer blir nok ikke resultatet langt i fra drømmebadet.




Jeg har tidligere skrevet et innlegg om flisene vi har brukt, her. Vi gikk for matt lysegrå flis i 60x60cm på gulv og 30x60cm på vegg, lagt på tradisjonelt vis. I dusjsonen og på veggen bak toalettet ville vi bryte opp med 3x3cm polerte mosaikkfliser. Fortsettelse fra badet følger...




Fredag for to uker siden  endte med en pc som kortsluttet og derav en uønsket bloggpause for min del. Uten egen pc og redigeringsprogrammer merket jeg at blogglysten dalte brått. Men det kunne jo ikke vare så lenge og jeg så derfor ikke annet valg enn å gå til anskaffelse av en lenge vurdert Mac Book Pro. Nå håper jeg på litt mere tid her i blogglandia fremover :) Det er heller ikke til å legge skjul på at det herlige varme solværet vi har hatt de siste dagene også har medvirket til mindre aktivitet foran dataskjermen. Her skal fredagskvelden avsluttes snart. Håper dere alle nyter herlige vårdager!!

Klem Marie